ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Φώτης και Πάνος Μεταξόπουλος: πατέρας και γιος δεν είχαν για χρόνια επαφές

Καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Παρασκευή το πρωί ο Φώτης και ο Πάνος Μεταξόπουλος. Οι δύο άνδρες μίλησαν στην 41χρονη παρουσιάστρια για όλα τα στάδια από τα οποία πέρασε η σχέση τους, ενώ ο Πάνος είπε ότι για εκείνη και μόνο εμφανίζονται μαζί στην τηλεόραση μετά από πάρα πολλά χρόνια.
Ο Πάνος Μεταξόπουλος αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετώπιζε να έχει διάσημο πατέρα είπε: "Ο πατέρας μου ήταν το πρότυπό μου. Όταν είναι για όλο τον κόσμο πρότυπο (ο πατέρας σου) και για 'σένα που είναι δικός σου άνθρωπος 'τίποτα', αυτομάτως δημιουργούνται μηχανισμοί. Από εκεί που τον αγαπάς, τον μισείς. Εγώ ήθελα να κάνω το ίδιο επάγγελμα από τη μία γιατί τον θαύμαζα και από την άλλη για να τον εκδικηθώ". 


Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ασχολήθηκε με τον χορό κρυφά από τον πατέρα του: "Εγώ ξεκίνησα χορό, χωρίς να το ξέρει (ο πατέρας μου) κι έλεγα ότι αν μου μάθαινε μια φιγούρα, θα πάω να κόψω το πόδι μου!" και συμπλήρωσε πως όσo  του έλεγε ότι ο σωματότυπός του δεν ήταν ιδανικός για χορευτή τόσο πιο πολύ ήθελε να ασχοληθεί με τον χορό!

Ο Φώτης Μεταξόπουλος απάντησε πως αρχικά τον ενοχλούσε το γεγονός ότι ο γιος του δεν δεχόταν να του μάθει ο πατέρας του χορό. Επιπλέον, διαβεβαίωσε την παρουσιάστρια πως δεν θα ενέκρινε αυτή την επιλογή του παιδιού του, αν δεν τον διαβεβαίωναν όλοι ότι είχε ταλέντο.

Και οι δύο άνδρες παραδέχθηκαν ότι για αρκετά χρόνια, κυρίως κατά τη διάρκεια της απουσίας για σπουδές του Πάνου στο Παρίσι, δεν είχαν καθόλου επαφές. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Μεταξόπουλος είπε: "Τίποτα, καμία επαφή. Ήμαστε σκοτωμένοι", ενώ τόνισε πως στα παιδικά του χρόνια τον είχε πειράξει πολύ η απουσία του πατέρα του.

Τέλος, ο Πάνος Μεταξόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη επεφύλαξαν μία ευχάριστη έκπληξη στο πλατό του "Καφέ με την Ελένη" για τα γενέθλια του Φώτη Μεταξόπουλου. Τα δύο του εγγόνια, Φώτης και Αντώνης ακούστηκαν στον αέρα να εύχονται τα "Χρόνια Πολλά" στον παππού τους Φώτη, ενώ στο πλατό ο κορυφαίος έλληνας χορευτής και χορογράφος έσβησε και κεράκια.

Φώτης Μεταξόπουλος- Πάνος Μεταξόπουλος







yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...