ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων...














  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Τώρα έχετε τις μεγάλες ευκαιρίες να αναπτυχθείτε οικονομικά και να βάλετε βάσεις για νέα και συναρπαστικά πράγματα. Τολμήστε να ζητήσετε από τους δικούς σας ανθρώπους να κάνουν το ξεκαθάρισμα που περιμένετε εδώ και πολύ καιρό και κυρίως με έναν Ζυγό, ο οποίος συνέχεια παραπαίει και αμφιταλαντεύεται μέχρι να πάρει μια απόφαση για την κοινή σας ζωή.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η Πανσέληνος σας βγάζει στην επιφάνεια κάποιες δυσκολίες κυρίως με τους άλλους. Όσοι, όμως, είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία λόγω της Αφροδίτης και των άλλων πλανητών –Ήλιου, Ερμή και Άρη– να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Καλό είναι να μην χάσετε ενέργεια κατηγορώντας και ρίχνοντας τα βάρη στους άλλους για το τι σας έχει συμβεί. Οι πιθανότητες να κατακτήσετε έναν γοητευτικό Σκορπιό είνα πολλές και γι’ αυτό βάλτε όλη σας τη γοητεία.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η συνάντηση με έναν παλιό φίλο θα σας φέρει μνήμες που ίσως σας κάνουν ευσυγκίνητους. Μπορεί η συμπεριφορά ενός φίλου να σας προβληματίσει και να πρέπει να του ζητήσετε εξηγήσεις, γιατί κατά τη γνώμη σας σάς έχει αδικήσει. Μην ανακατέψετε στην υπόθεση την προσωπική σας σχέση, γιατί θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Αναπάντεχα χρήματα θα σας χαροποιήσουν.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Μαζέψτε τις δυνάμεις σας γιατί είχατε χάσει για λίγο τα αβγά και τα πασχάλια. Φίλοι πολλοί είναι έτοιμοι να σας συμπαρασταθούν.Το μέσα σας έχει αρχίσει να σας λέει ότι όλα θα πάνε καλά και έτσι μπορεί να κινηθείτε πιο άνετα – κυρίως στα οικονομικά και στα ερωτικά σας. Mια υπόθεση δικαστηρίου που αφορά σε κληρονομικά ή κάτι από το εξωτερικό θα λήξει με τον καλύτερο τρόπο.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Θέματα οικονομικής φύσεως, οικογενειακά και επαγγελματικά μπορεί να αναστατώσουν για λίγο τη ζωή σας. Μην αφήνετε τη ζήλια να σας κουμαντάρει γιατί δεν θα είναι καλός σύμβουλος, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Σκορπιό και Υδροχόο.Το εξωτερικό θα σας απασχολήσει, κυρίως αν συνεργάζεστε με Κριό και Ταύρο. Το στυλ των συνεργασιών σας αλλάζει και γίνεστε πιο διαισθητικοί.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Συζητήσεις, μικρά ταξίδια αλλά και κάποια πληροφορία που μαθαίνετε απο το παρελθόν σάς αναστατώνει, αλλά τελικά κουμαντάρετε ακόμα και τη συναισθηματική σας ανασφάλεια. Πρέπει να αναγνωρίζετε τα λάθη σας γιατί μόνον έτσι θα προχωρήσετε μπροστά ανανεωμένοι και δυνατοί. Ένας Ιχθύς σας περιτριγυρίζει και παρόλο που δεν είναι σαφής, εσείς μέσα σας ξέρετε τι θέλετε.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Ο Κρόνος ανακινεί θέματα σχέσεων. Μερικές φορές μπορεί να νιώσετε ότι είναι αναγκαστική η διάλυση μιας σχέσης ή μιας σημαντικής συνεργασίας, γιατί καταλαβαίνετε ότι δεν πάει άλλο. Κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας νιώθετε ότι πρέπει να απελευθερωθείτε από δεσμά ετών. Για τα οικονομικά σας υπάρχει αισιοδοξία και τα καταφέρνετε μια χαρά.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα, αλλά σας δίνει το περιθώριο να αλλάξετε, αν θέλετε, τα κακώς κείμενα, γιατί ξεκινάει μια περίοδος μεγάλης εύνοιας για εσάς λόγω των πολλών πλανητών που μαζεύονται στον άξονά σας και στο ζώδιο του Ταύρου. Οικονομικά θα επωφεληθείτε αρκετά και κυρίως από την οικογένειά σας ή από ένα ακίνητο. Πιθανή απόφαση γάμου.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Γίνεστε πολύ πρακτικοί, γι’ αυτό η καθημερινότητά σας έχει δράση και ουσία. Έχετε ανάγκη να αναζωογονηθείτε και να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Ένας Ταύρος θα σας εντυπωσιάσει με τον γήινο τρόπο του. Επειδή βαριέστε εύκολα, θα δυσανασχετήσετε σε σχήματα που δεν έχουν ενδιαφέρον, γι’ αυτό αποκτήστε τα δικά σας χόμπι.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Επιτέλους αρχίζουν οι εξωτερικές συνθήκες να καλυτερεύουν και οι υποθέσεις σας να μπαίνουν σε καλό δρόμο. Η καλή επικοινωνία θα σας βοηθήσει να κάνετε βήματα ακόμα και σε σχέση που ήδη έχει χαλάσει. Επίσης μπορεί είτε να απολαύσετε με αγαπημένα πρόσωπα ένα ταξίδι είτε να κλείσετε ένα καλό συμβόλαιο είτε να λύσετε υπέρ σας ένα πρόβλημα που έχετε με αμάξι.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και πάλι μια παλιά κατάσταση που σας ενοχλεί, αλλά που θα πρέπει να λύσετε οριστικά για να προχωρήσετε μπροστά. Προσέξτε λίγο τον χειρισμό των οικονομικών σας, γιατί θα ρίξετε έξω το ταμείο με τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Οι υπερβολές στον ερωτικό τομέα δεν θα λείψουν από τη ζωή σας.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Επιτέλους οι υποθέσεις πηγάινουν πολύ καλά, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας. Φροντίστε τον εαυτό σας τώρα που έχετε την ευκαιρία. Μην αφήσετε μια παλιά κατάσταση να σας χαλάει τη διάθεση. Καλό είναι να τη διαχειριστείτε και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και κυρίως με έναν Ζυγό ή ένα Λιοντάρι, επειδή κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια.
Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...