ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Παρωδία: Δέσποινα Βανδή

Στην κατηγορία "Παρωδία" παρουσιάζονται οι "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα, πρόσωπα ...και όχι μόνο, αλλά από την πλευρά της σάτιρας. Όλα τα άρθρα της συγκεκριμένης κατηγορίας προέρχονται από το σατιρικό site της "Φρικηπαίδεια". Η κατηγορία της "Παρωδίας" σήμερα αναφέρεται στην τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή.

Η ανεκδιήγητη Δέσποινα ΜΑΛΕΑ, που παρουσιάζεται με την μυστική της ταυτότητα ως Δέσποινα Βανδή είναι μια δήθεν τραγουδίστρια. Ο λόγος της αλλαγής του ονόματός της είναι κατάφωρος: Τώρα, στην αλφαβητική κατάταξη έρχεται πάνω από τη Βίσση και πολύ κοντά της. 

Όσο για το "τραγουδίστρια", σε καμία περίπτωση δεν της αρμόζει αυτός ο τίτλος, καθώς θέλει να λέγεται τραγουδίστρια μόνο χάρη σε όσα έχει καταφέρει αντιγράφοντας πραγματικές καλλιτέχνιδες, πολύ ανώτερες, όπως είναι η Αννούλα η Βίσση. Η Ατάλαντη έχει το θράσος να κυκλοφορεί με παρόμοια τραγούδια, παρόμοια φορέματα, παρόμοια συμπεριφορά, παρόμοιο σώμα και παρόμοιες διατροφικές συνήθειες με την Απόλυτη Ελληνίδα Star. 

Τα τελευταία νέα

Αφού η Δέσποινα (που κάθεται εδώ και τα χείλη της ρουφάνε καφέ στη Βραζιλία) είδε και απόειδε με τα τσιφτετελοτράγουδα, γεννοβόλησε 2 φορές μπας και ανανήψει, αλλά μπα...Ακολούθως έβγαλε ένα δίσκο με ροκιές (όπου ροκιές στον κόσμο της Δεύτερης σημαίνει να γκαρίζεις αντί να τραγουδάς, να πλακώνεσαι στο eye liner και να φοράς 10 αρμαθιές βραχιόλια στο χέρι), ο οποίος έκανε καριέρα στα ράφια των δισκοπωλείων.
Σε κατάσταση παροξυσμού και προκειμένου να μην τη συγκρίνουν πια με τη Γριά, αποφάσισε να αντιγράψει τη Βικτώρια Μπέκαμ. Εξάλλου πέρα από το κουρεμένο με το προβατοψάλιδο μαλλί, πολλά άλλα τη συνδέουν με τη διεθνή σταρ: είναι και οι δυο άχρηστες και ατάλαντες, έχουν απαίσιο γούστο, μοστράρουν τα παιδιά τους στις εφημερίδες και παντρεύτηκαν -επίσης- άχρηστους ποδοσφαιριστές.
Αυτή την περίοδο η γλυκύτατη Δέσποινα αφιερώνει το χρόνο της στο να φτιάχνει ελιόψωμο, να δοξάζει για χιλιοστή φορά τον Ύψιστο που γλύτωσε από τροχαίο, να λέει καφρίλες για τους παράλυτους και να ψάχνει χαλάουα για τη φρυδούκλα της μικρής Μελίνας. Ας, μην ξεχνάμε βέβαια την ακλόνητη φιλία που υπάρχει ανάμεσα στη Δέσποινα, την Ελένη και την Τζένη. Η συμμαχία τους έφερε γαλήνη στον κόσμο των Τζιντού, ενός γαλαξία που υπέφερε από τις εξεγέρσεις των ανθρωποειδών με κυτταρίτιδα. Οι τρεις ηρωίδες κατάφεραν να κατευνάσουν τα πνεύματα προσφέροντας το πρότυπο έχω-το-κωλί-να-κοίτα-τον-ουρανό-αφότου-γκαστρώθηκα.
ΠΑΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΗ
Αφού η Δεσποινούλα είδε ότι δεν μπορεί να καταφέρει να αντιγράψει την Άννα Βίσση σου λέει :Δεν πάω να αντιγράψω την number one μπας κι δω μια άσπρη μέρα? Όμως οι οπάδοι της Έλενας παραμονεύουν παντού για να μην επιτρέψουν στην ατάλαντη να προσπαθήσει να μιμήθει την θεά τους.


Ένα μεγάλο κεφάλαιο για το κορίτσι Δράμα ανοίγει


Η Μαλέα το γύρισε στο ποπ επειδή αισθάθηκε την απείλη της ταλαντούχας και κουκλάρας Έλενας Παπαρίζου. Ειδικά μετά την πανηγυρική νίκη της στην Eurovision 2005 άρχιζε η ζήλια της να αυξάνεται. Στα μόνα βραβεία που η Ντέππυ "σάρωνε", ξαφνικά πάτωσε και σε αυτά λόγω της θεάς Έλενας που μέχρι στιγμής έχει 4 βραβεία MAD παραπάνω από το γλυκύτατο -χωρίς photoshop- τερατάκι. 


Βιδογραφία


Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε τα πρώτα μουσικά της βήματα ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια της Θεολογικής Σχολής, καθώς όνειρο της ήταν να γίνει μοναχή. Παράλληλα λοιπόν με τις θεολογικές τις σπουδές ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα φωνητικής, γιατί πίστευε ότι για να υπηρετήσει τον Θεό έπρεπε να λέει τις ψαλμωδίες σε υψηλό τόνο. Αποφασίζει να ασχοληθεί ‘επαγγελματικά’ με το τραγούδι γιατί κανένα μοναστήρι δεν μπορούσε να αντέξει το απαράμιλλο ταλέντο της.
Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά είναι γεγονός το 1832 με τίτλο «Κλάψε μου» γιατί όσοι την ακούγανε κλαίγανε. Το τεράστιο ταλέντο της, η μοναδική αίσθηση που προκαλεί η φωνή της, η κεραυνοβόλα ακτινοβολία της πάνω στη σκηνή, εντυπωσιάζουν και πολύ σύντομα κυκλοφορεί ο δεύτερος της δίσκος με τίτλο «Εσένα Περιμένω» καθώς περίμενε ακόμα ακροατές να ακούσουν το άσμα της. Το 1835 αποτελεί χρονιά ορόσημο για τη Δέσποινα Βανδή καθώς η γνωριμία της και η συνεργασία της με τον ανυπέρβλητο συνθέτη Φοίβο, κάνει όλη την Ελλάδα να τρέμει στο άκουσμα των νέων και τραγουδά τις «Δέκα Εντολές». Έπειτα ακολουθεί ο δίσκος «Προφητείες», κάνοντας ακόμα πιο εμφανή την πίστη της στο Θεό.
Μέσα στο πόλεμο πραγματοποιεί την πρώτη της μεγάλη συναυλία στο αντάρτικο στρατόπεδο, βοηθώντας στην απελευθέρωση του έθνους. Η εμφάνιση της με στρατιωτική στολή προκάλεσε το δέος όλων τον σχεδιαστών του μεσοπολέμου.
Έχει τιμηθεί με πάμπολλα βραβεία για την στήριξη του αγώνα των Ελλήνων. Έκτοτε την έχουν καλέσει και σε άλλα μέτωπα όπου οι αγωνιζόμενοι χρειάζονταν εμψύχωση, το δε έργο της έχει τιμηθεί ακόμα και στην Κούβα, όπου παραβρέθηκε καλεσμένη του Φιντέλ Κάστρο. Στα χρόνια που ακολουθούν η Δέσποινα Βανδή παντρεύεται τον ανθρωπιστή Ντέμη Νικολαΐδη και κυοφορεί το πρώτο της παιδί.
Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου αποχαιρετά για λίγο τον Ελληνικό λαό και φεύγει εξόριστη στην Μαδρίτη όπου και συνεχίζει το έργο της απελευθέρωσης του έθνους από μακριά.
Μετά τη γέννηση της κόρης της Μελίνας, θα βρεθεί στην Πορτογαλία όπου θα βραβευτεί ως κορυφαία.
Λίγους μήνες μετά κυκλοφορεί στην διεθνή αγορά το «OPA OPA» όπου δεν είναι ένα απλά εύθυμο τραγούδι, αλλά αποτελεί ύμνο στα ανθρώπινα δικαιώματα. 

frikipaideia.wikia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...