ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Επιβάτης συνελήφθη να έχει σπάνια είδη ζώων μέσα στις βαλίτσες του

Επιβάτης της πρώτης θέσης συνελήφθη  να έχει σπάνια είδη ζώων μέσα στις βαλίτσες του! Ο 36χρονος άνδρας, κάτοικος Αραβικών Εμιράτων, συνελήφθη την ώρα του ελέγχου των αποσκευών στο αεροδρόμιο της Bangkok από τις τοπικές αρχές.Στις βαλίτσες του βρέθηκαν λεοπαρδάλεις, πάνθηρες, μία νεογέννητη ασιατική μαύρη αρκούδα και μαϊμούδες.Τα ζώα προέρχονταν από τη μαύρη αγορά της Ταϋλάνδης, που φημίζεται για το παράνομο εμπόριο σπάνιων ειδών, και μεταφέρονταν σε μικρά κουτιά με οπές για να παίρνουν αέρα.Τα ζώα ήταν ναρκωμένα ώστε να μην κινούνται, να μην κάνουν θόρυβο και να μεταφερθούν με άκρα μυστικότητα.

 
Οι αρχές παρακολουθούσαν τον ύποπτο εδώ και αρκετό καιρό και όπως αποδείχθηκε συμμετέχει σε  ένα παγκόσμιο δίκτυο διακίνησης.Οι επιχειρήσεις κατά του λαθρεμπορίου έχουν αυξηθεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια με θετικά αποτελέσματα τονίζουν οι αστυνομικές αρχές. Πάραυτα, δηλώνουν σοκαρισμένοι με τα συγκεκριμένα ευρήματα καθώς μέχρι τώρα δεν είχαν βρει τέτοια ασυνήθιστη ποικιλία.
 
Στην Ταϋλάνδη οι λεοπαρδάλεις και οι πάνθηρες αγοράζονται στη μαύρη αγορά έναντι 5.000 δολαρίων, αλλά η αξία τους στο Ντουμπάι θα ήταν πιθανώς υψηλότερη.
 
Παραμένει ακόμα άγνωστο αν τα ζώα θα μεταπωλούνταν ή θα παρέμεναν στην κατοχή του λαθρέμπορου ως εξωτικά κατοικίδια, μία συνήθη τακτική της Μέσης Ανατολής.




news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...