ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ALTER: Το ποσό που θα πάρουν οι δημοσιογράφοι με το νέο ξεκίνημα του σταθμού

Τα χρήματα που θα πάρει και ο ίδιος για να επιστρέψει από αύριο στο ALTER, αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Το συνολικό ποσό -  σε σχέση με τα δεδουλευμένα - είναι ένα νούμερο που θα σας ξαφνιάσει σε σχέση μ' αυτό που περιμένετε: Μόνο 2.440 ευρώ, όσο δηλαδή και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι του σταθμού! Αυτός είναι ο Νίκος, πάντα στο πλευρό των εργαζομένων... Μιλώντας για "προσωπική αυτοθυσία" των περισσότερων εργαζομένων, και ειδικότερα των χαμηλόμισθων, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την έναρξη του ζωντανού προγράμματος και των δελτίων ειδήσεων του ALTER από τη Δευτέρα. 


«Θα βρεθώ στις επάλξεις του κεντρικού δελτίου μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση για την υπαγωγή του καναλιού στο άρθρο 99 που το προστατεύει από τους πιστωτές του», είπε αναφορικά για τον ίδιο.

Μετά τους δημοσιογράφους που είπαν «ναι» στην γενική τους συνέλευση στην νέα οικονομική πρόταση του μεγαλομετόχου του ALTER Γιώργου Κουρή σειρά είχαν οι διοικητικοί και οι τεχνικοί υπάλληλοι του σταθμού. Οι τεχνικοί αποδέχθηκαν την πρόταση και έτσι το κανάλι αναμένεται να ξεκινήσει την μετάδοση ζωντανού προγράμματος την Δευτέρα.

Έτσι λοιπόν οι δημοσιογράφοι θα εισπράξουν 2.440 ευρώ ο καθένας, ενώ οι τεχνικοί από 2.600 ευρώ. Παράλληλα ο Γιώργος Κουρής δεσμεύθηκε πως στις 15 Ιουνίου θα δοθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου, ενώ στο τέλος Ιούνη η εξόφληση του Μαίου. Κι όλα αυτά με την ελπίδα να πάνε καλά τα πράγματα στις 15 Ιουνίου και το Πρωτοδικείο να εγκρίνει την υπαγωγή της «Ελεύθερης Τηλεόρασης Α.Ε» (ιδιοκτήτριας εταιρίας του ALTER) στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.




markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...