ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ράδιο Αρβύλα: Τα καλύτερα της Δευτέρας (02/05)

Αν και μας απογοήτευσαν με την ανακοίνωσή τους ότι ο Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας εκπομπών για την παρέα του «Ράδιο Αρβύλα», ωστόσο για ακόμα ένα βράδυ μας χάρισαν άπλετο γέλιο με τα σατιρικά τους σχόλια για την Ελληνική πραγματικότητα.
 Το κρύο ανέκδοτο της ημέρας που αφιερώθηκε στη, μόλις δύο εβδομάδων τηλεθεάτρια της εκπομπής, Δήμητρα. Το σχόλιο της τηλεοπτικής παρέας για την απαγόρευση ρίψης ρυζιού στους γάμους και τις εναλλακτικές λύσεις που προτείνουν, όπως το "ρύζι γιογιό", το "ρύζι μπούμερανγκ" και το "ελικοπτερύζι".


Οι αποκλειστικές πληροφορίες των «Ράδιο Αρβύλα» για τις περαιτέρω απαγορεύσεις που επιβάλει το πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας στην Κέιτ Μίντλετον, μεταξύ των οποίων της «απαγορεύεται να απαγορεύσει να απαγορεύονται όλα αυτά που της απαγορεύονται».
Η παρατηρητικότητα της ομάδας για το ακριβές σχήμα του Αβαείου.
α νέα σποτ που προτείνουν για τον τουρισμό με κύρια σλόγκαν τα «Ζήσε το χρέος σου στην Ελλάδα» και «Στάσου Ομόλογα!», αφού «Ποτέ άλλοτε τόσο λίγοι δεν χρωστούσαν τόσα πολλά!».
Το αστείο βίντεο από το διαδίκτυο, με τον λάθος ρεπόρτερ να βρίσκεται τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο.
Ο ψαλμός για τους κρυωμένους που προτείνουν οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» στην Αρχιεπισκοπή. Δείτε τα όλα εδώ.Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη χθεσινή εκπομπή.


Δείτε κι εδώ το ξέσπασμα της Μάγδας Τσέγκου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...