ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

NBA: οι καλύτερες φάσεις της season

Πολλοί πιστεύουν πως αυτή ήταν μια από τις πιο θεαματικές και αγωνιώδεις σεζόν του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια. Κι αν η βαθμολογία και οι διαρκείς ανακατατάξεις στη διάρκεια της χρονιάς, αποδεικνύουν το δεύτερο, τότε αυτό το βιντεάκι σίγουρα στηρίζει και με το παραπάνω, το πρώτο. Οι άνθρωποι του ΝΒΑ έχουν κάνει χοντρές κλεψιές βέβαια στην κατάταξη, γιατί έχουν στριμώξει σε μια θέση όλες τις τάπες της χρονιάς (πρόσεξε ειδικά την απίστευτη του Μαγκί, ο οποίος αγκαζάρει τη μπάλα), σε μία θέση όλες τις φάσεις των Miami Heat («the house of highlights»), και κυρίως, σε μία θέση όλα τα καρφώματα του Μπλέικ Γκρίφιν.




Ο Γκρίφιν, γνωστός και ως one-man highlight reel, είναι ο κορυφαίος ρούκι που έχει εμφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια στο ΝΒΑ, έβαλε τους Clippers στον χάρτη, και -σημαντικότερα- παρέδωσε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις που έχει δει το άθλημα ποτέ του. Σοβαρά, χωρίς υπερβολή. Τα καρφώματα του Γκρίφιν –ειδικά αυτό που στο βίντεο θα δεις δεύτερο, όπου στην πραγματικότητα καρφώνει χωρίς να ακουμπάει το στεφάνι - είναι λόγος να αγαπήσεις ξανά το μπασκετικό θέαμα από την αρχή.



Όσο για τα πλέι-οφ, αυτά ξεκίνησαν αυτή τη βδομάδα, με τους Bulls να έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για πρώτη φορά από το 1997. Το παιχνίδι τώρα αρχίζει!





yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...