ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Julianne Moore: Mια εντυπωσιακή 50άρα

Η Julianne Moore έχει γυρίσει πάνω από 50 ταινίες, έχει προταθεί τέσσερις φορές για το βραβείο Oscar, έχει ποζάρει γυμνή για τον οίκο Bulgari και έχει γράψει αρκετά παιδικά βιβλία. Η εντυπωσιακή ηθοποιός, μπορεί να είναι 50 ετών, εξακολουθεί όμως μέχρι και σήμερα να είναι σαγηνευτική και απίστευτα όμορφη.Σε φωτογράφηση που έκανε για το τεύχος Μαΐου για το γυναικείο περιοδικό InStyle, δείχνει τόσο νέα και με απίστευτο σώμα, που θα ζήλευαν πολλές μικρότερές της. Σε μια από τις φωτογραφίες ποζάρει με ένα κοντό ασπρόμαυρο φόρεμα και ένα ριγμένο λευκό σακάκι στους ώμους, όμως την παράσταση κλέβουν, τα υπέροχα μακριά της πόδια.Η επιτυχημένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον fashion icon Tom Ford, και μίλησαν για την μόδα, το προνόμιο να γερνάς όμορφα, αλλά και για το γεγονός ότι και οι δυο λατρεύουν πως αυτή τη σεζόν γυρνάμε και πάλι στα ‘70s λουκ.
Μάλιστα, η μητέρα δυο παιδιών, μοιράστηκε με τι αναγνώστριες τα δικά της μυστικά ομορφιάς που κάνουν το δέρμα της να λάμπει και ταυτόχρονα να είναι τόσο απαλό.




Η Julianne πρόσφατα έβαλε προς πώληση το 12.5 εκατομμυρίων δολαρίων διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, όπου έμενε με τον σύζυγό της σκηνοθέτη Bart Frudlich και τα παιδιά τους Caleb και Liv Helen, 13 και 8 ετών αντίστοιχα.


Η 50χρονη ηθοποιός αναμένεται να υποδυθεί την κυβερνήτη της Αλάσκα, Sarah Palin, στη νέα τηλεταινία που ετοιμάζει το αμερικανικό δίκτυο HBO. Η ταινία θα έχει τίτλο «Game Change» και θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο, όπου προβάλλονται από μια διαφορετική οπτική γωνία οι αμερικανικές εκλογές του 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...