ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πολυτελής γάμος... σκύλων

Πολυτελής γάμος τετράποδων πραγματοποιήθηκε στο Έσσεξ στην Αγγλία. Ένας σκύλος «αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης» με την αγαπημένη του σκυλίτσα! Η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, Λουίς Χάρις, έχει στην κατοχή της μια μπουτίκ σκύλων αλλά και μια γενικότερη αδυναμία στα τετράποδα. Έτσι, έβαλε δημοσίευση στο Διαδίκτυο, προκειμένου να της βρει τον ιδανικό σύντροφο. Όταν βρήκε τον «κατάλληλο», θέλησε να προσδώσει κάθε δυνατή πολυτέλεια στον γάμο του κατοικιδίου.


Η «νύφη» φορούσε ένα λευκό νυφικό με 1.800 κρύσταλλα Swarovski και ένα κολιέ από μαργαριτάρια. Ο «γαμπρός» ήταν κομψός φορώντας ένα μαύρο σμόκιν.
 
Μάλιστα, η κυρία από το Έσσεξ, πλήρωσε 20 χιλιάδες λίρες, ώστε να ενώσει με τα δεσμά του γάμου τη σκυλίτσα της με έναν άλλο σκύλο. Όπως δήλωσε η ιδία στην Daily Mail: «Ήθελα να είναι τέλεια η μέρα αυτή. Η Λόλα απήλαυσε το γεγονός ότι ήταν το επίκεντρο της προσοχής».
 
Οι καλεσμένοι του γάμου ήταν εκλεκτοί, 80 σε αριθμό, πολλοί από αυτούς μάλιστα είχαν φέρει και τα δικά τους κατοικίδια να παρακολουθήσουν την τελετή!

Σε ό,τι αφορά στην επιλογή του... «συζύγου», έγινε ύστερα από μια σειρά συναντήσεων των δύο σκυλιών. Σύμφωνα με τη Λουίζ, η σκυλίτσα της αμέσως έδειξε ότι απολαμβάνει τη συντροφιά του Μούγκλη, τον οποίο τελικά παντρεύτηκε.

 
Ωστόσο, η σχέση των δύο τετράποδων προβλέπεται να είναι εξ αποστάσεως, αφού μένουν σε διαφορετικές πόλεις.
 
cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...