ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα...








  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Ζείτε εποχή μεγαλείου, αφού το πλανητικό σύστημα σας τιμά τόσο πολύ – πέντε πλανήτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ζώδιό σας. Τώρα βάζετε καινούριες βάσεις για το μέλλον σας και η Πανσέληνος στον άξονά σας θα σας δώσει την
    εκτίναξη που ίσως περιμένατε. Φροντίστε όμως να κάνετε ισορροπημένες κινήσεις γιατί με τη δύναμη που θα νιώθετε μπορεί να ξεφύγετε. Πολλές σημαντικές αποφάσεις θα ληφθούν αυτή την περίοδο και κυρίως πάνω στην προσωπική σας ζωή. Αλλά ευτυχώς θα είστε ο εαυτός σας είτε σε έναν χωρισμό είτε σε έναν γάμο.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Θέλετε να μείνετε μόνοι, αλλά με σκοπό να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας βασανίζει και σας δημιουργεί ένταση. Σίγουρα η δυσκολία με έναν Ζυγό, κυρίως μέσα στον εργασιακό χώρο, σας δημιουργεί αμηχανία αλλά τελικά καταφέρνετε και ξεπερνάτε το πρώ- το στάδιο δυσκολίας. Αυτό σημαίνει επικοινωνία και επαφή με ανοιχτά χαρτιά. Επαγγελματικά αδρανείτε για λίγο.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Κερδίζετε τις εντυπώσεις κυρίως μέσα στον κύκλο των φίλων και των γνωστών. Ανανεωμένοι και δυνατοί αφήνετε πίσω σας το δύσκολο παρελθόν και ενεργοποιείστε στο εδώ και τώρα. Η ερωτική αφοσίωση κάνει καλό και εσείς ίσως τον τελευταίο καιρό έχετε κολλήσει με κάποιο πρόσωπο που κατά κάποιον τρόπο σας ταλαιπωρεί. Ο λόγος είναι ότι είστε μπερδεμένοι.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Εντοπίζετε ότι υπάρχει ένα σοβαρό θέμα στη ζωή σας για το οποίο αυτή την περίοδο δυσανασχετείτε και οι περισσότεροι από εσάς μπορεί και να μη θέλετε να το πάρετε σοβαρά, αλλά η εκρηκτική σας διάθεση θα σας δείξει τι πρέπει να κάνετε. Το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξετε πορεία σε πολλά πράγματα και κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό ή Αιγόγερω θα πέσουν οι μάσκες.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Νιώθετε πολύ καλά και έχετε ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια σας. Αυτή την περίοδο ό,τι και να σας συμβαίνει το αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση. Το εξωτερικό σίγουρα είναι ο τόπος των μεγάλων ευκαιριών. Ένα νομικό σας θέμα θα λυθεί χωρίς να το καταλάβετε. Ο έρωτας, και κυρίως στο πρόσωπο ενός Τοξότη, θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και δημιουργικά.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Θέλετε να βγείτε από τα κλασικά καλούπια και να ζήσετε διαφορετικά από την πεπατημένη. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας γιατί δεν θα κάνετε το μεγάλο βήμα. Ζήστε με ένταση και δράση και μην ψειρίζετε τη σχέση σας γιατί ξαφνικά μπορεί να τη χαλάσετε και μετά να μην μπορείτε να επανορθώσετε. Ένας Ιχθύς ενδιαφέρεται για εσάς, αλλά δεν σας το έχει δείξει γιατί φοβάται την απόρριψη.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Η Πανσέληνος αυτή σηματοδοτεί τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές στις προσωπικές σας σχέσεις. Λεπτές ισορροπίες και χρυσές συνεργασίες είναι αυτά που πρέπει να ακολουθήσετε για να νιώσετε δυνατοί. Μην αντισταθείτε στον πειρασμό μιας περιπέτειας με ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσάς, αλλά δεν το εμπιστεύεστε γιατί θα ξεμπλοκάρετε και θα μάθετε την αλήθεια.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Γίνεται ένας πανικός στην ερωτική σας ζωή αλλά παρ’ όλα αυτά θέλετε να απομονωθείτε για να δείτε τι θα κάνετε και μάλλον τα έχετε μπερδέψει γιατί δεν ξέρετε πώς ακριβώς πρέπει να φερθείτε. Στο τέλος βέβαια το ένστικτό σας σας καθοδηγεί και σας δίνει τη λύση και μόνο αυτό πρέπει να εμπιστευτείτε και όχι γνώμες και απόψεις τρίτων.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια και σας κάνουν να αλλάζετε τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σας. Αυτό σημειοδοτεί αλλαγές που θα σας βγάλουν όλο το δυναμικό του χαρακτήρα σας και δεν θα έχετε πλέον κανέναν φόβο να σας εμποδίζει να κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα με όλους και όλα. Πλέον κινείστε δυναμικά, προσπαθήστε όμως να λύσετε τις διαφορές σας διπλωματικά.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Νιώθετε περίεργα, αφού ξεκολλάτε με τα χίλια ζόρια από παλιές πεποιθήσεις, καταστάσεις και άτομα ξαφνικά, και με τρόπο βίαιο. Έπρεπε να γίνει και αυτό για να μην κουβαλάτε την κατήφεια που πολλές φορές έχετε. Η ζωή μερικές φορές χρειάζεται ρίσκο. Η αλλαγή είναι επιβεβλημένη ακόμα και στη δουλειά σας κυρίως με συνεργάτες που σας δημιουργούσαν προβλήματα.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Όλο σας το είναι έχει συγκεντρωθεί στο να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά σας και να βγείτε νικητές. Δυσκολίες υπάρχουν γιατί μέχρι τώρα είχατε αναλάβει μεγάλες ευθύνες, ακόμα και πράγματα που δεν είναι δικά σας. Αλλά επειδή μέσα σας έχετε έντονη την αίσθηση του δικαίου και θέλετε να βοηθήσετε τους πάντες και τα πάντα μερικές φορές βρίσκεστε εκτεθειμένοι.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Αν και η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και σας βοηθάει, δεν είστε ευυχαριστημένοι με τη ζωή σας γιατί νιώθετε πίεση κυρίως από έναν Ζυγό που μπορεί να είναι στενός σας συνεργάτης. Μάλλον σας κυνηγάει αυτή η ιστορία και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε. Οικονομικά έχετε μια μικρή πρόοδο και προσπαθείτε να μπείτε σε τάξη. Ένας Αιγόκερως σας βοηθάει στην καριέρα σας.

    Από την Μπέλλα Κυδωνάκη


    yupi.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...