ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα...









  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Είστε στα πάνω σας. Μπορεί να μην έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο, αλλά νιώθετε δυνατοί και μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες. Οι αποφάσεις σας είναι δυναμικές και ίσως ακραίες και σ’ αυτόν τον γενικό χαμό μπορεί να την πληρώσει και κάποιο άτομο που δεν φταίει. Όμως δεν έχετε χρόνο να σκεφτείτε ποιον αδικείτε και ποιον όχι γιατί έχετε άλλες προτεραιότητες.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Πιέζεστε από παντού να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Αλλά έχετε κλειστεί στο καβούκι σας και από κει κάνετε την επα-
    νάσταση. Βάζετε πολλά πράγματα στη θέση τους και έχετε αποφασίσει να βάλετε το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο. Με απόλυτη μυστικότητα παίρνετε τις πληροφορίες που θέλετε και κάνετε τα δικά σας ξεκαθαρίσματα. Κυρίως μια σχέση που σας απασχολεί θα την αντιμετωπίσετε διαφορετικά απ’ ό,τι συνηθίζατε αλλά θα τη λήξετε αν δείτε ότι δεν σας συμφέρει. Επαγγελματικά έχετε αδρανήσει γιατί νιώθετε κούραση.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Διανύετε μια περίοδο ενεργοποίησης και χαράς. Καλό είναι να αντιδράσετε σωστά τώρα που όλα βρίσκονται δίπλα σας. Νέοι φίλοι κάνουν την εμφάνισή τους ή νέα ενδιαφέροντα που σας αναπτερώνουν το ηθικό. Το ζητούμενο είναι ο έρωτας στη ζωή σας –που χωρίς φλερτ δεν μπορείτε– και αυτή την περίοδο υπάρχει κινητικότητα. Ένας Υδροχόος σάς βοηθάει σε ένα νομικό θέμα.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Παρόλο που γίνονται πολλά πράγματα τα οποία τα περιμένατε πολύ καιρό, νιώθετε ανασφάλεια γιατί δεν γίνονται με τον τρόπο τον δικό σας αλλά με έναν διαφορετικό που εσείς δεν έχετε συνηθίσει. Γι’ αυτό αν δείτε κάτι που δεν σας πηγαίνει μη στραβώσετε και ξεκόψετε γιατί είναι η εποχή που θα χαλάσετε σχέσεις χωρίς λόγο και κυρίως με έναν Κριό, Ζυγό και Αιγόκερω.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Είστε στα καλύτερά σας. Τώρα πρέπει να κάνετε κάποια καλή κίνηση. Τόσοι πλανήτες στον Κριό σάς ανάβουν μεγαλύτερη φωτιά και πρέπει να τρέξετε προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο έρωτας σας έχει φουντώσει γιατί έχετε γίνει περισσότερο αισθησιακοί και εκδηλωτικοί. Παρόλο που θεωρείστε οι βασιλιάδες του ζωδιακού πολλές φορές κρατάτε αποστάσεις.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Νιώθετε περίεργα. Βγαίνετε έξω από τα κλασικά σας κουτάκια και νομίζετε ότι δεν είστε εσείς. Έχετε παρασυρθεί από το γενικό κλίμα και προσπαθείτε να αλλάξετε και να ρισκάρετε περισσότερο. Ίσως κατά τη γνώμη σας γίνετε και παράτολμοι, αλλά δεν σας ενδιαφέρει. Όσοι σχετίζεστε με Κριό και Υδροχόο θα κάνετε τρέλες για να σταθείτε απέναντί τους.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Παρόλο που υπάρχει ο Κρόνος στη ζωή σας και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο έχετε αλλάξει πάρα πολύ και κατά κάποιον τρόπο έχετε κάνει πολλά βήματα σπάζοντας κάθε όριο και παλιά πεποίθηση απέναντι σε πράγματα, λόγω των πολλών πλανητών που έχουν συγκεντρωθεί στον άξονά σας.Γι’ αυτό τώρα κάντε όλες τις τολμηρές σας κινήσεις..

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Το ότι έχετε βρεθεί σε απρόοπτες καταστάσεις είναι σίγουρο. Γιατί είναι ίσως η πρώτη φορά στη ζωή σας που κάνετε τόσες τρέλες. Επιτέλους γνωρίζετε μια άλλη όψη της πραγματικότητας. Απελευθερώνεστε, ρισκάρετε και ζείτε. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε θα σας αλλάζει σχεδόν όλη τη ζωή σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες προσέξτε τα οικονομικά σας.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Μια χαρά τα καταφέρνετε. Έχετε βγει από τη δύσκολη περίοδο. Το τούνελ έχει ανοίξει μπροστά σας και κάνετε νέα σχέδια που σας κάνουν να νιώθετε πιο δυνατοί. Μια αλλαγή κατοικίας ίσως σας τρομάξει στην αρχή, αλλά μετά θα ευχαριστηθείτε. Ο έρωτας είναι προ των πυλών και όσοι διαλέξατε την ελευθερία μάλλον θα την αποχαιρετήσετε.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες που δεν μπορείτε να τις ξεπεράσετε εύκολα. Αυτό σας κουράζει και σας κάνει να φέρεστε επιθετικά. Το ότι έχετε ανάγκη να τα λέτε έξω από τα δόντια θα σας ανακουφίσει, αλλά θα σας φέρει αντιμέτωπους με συγγενικά πρόσωπα. Πολλά ταξίδια και διάθεση να μάθετε καινούρια πράγματα με έναν σχεδόν πιεστικό τρόπο θα σας κουράσει.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Είστε στα πολύ καλά σας αρκεί να καταλάβετε ότι ο χρόνος κυλάει και πρέπει να βιαστείτε στις αποφάσεις σας. Κυρίως αν σας έχουν προτείνει κάποια συνεργασία. Αργότερα ίσως να μην έχετε τις ίδιες ευκαιρίες. Μπορεί να έχετε κάποια οικονομικά θέματα και διαφωνίες και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο με Ταύρο, Λέοντα και Υδροχόο.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Έχετε αντιληφτεί ότι η ζωή θέλει δράση και να πάρετε εσείς οι ίδιοι την κατάσταση στα χέρια σας χωρίς να σας εξουσιάζουν τα θέλω και οι απαιτήσεις των άλλων. Κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα με τον εαυτό σας, με τους άλλους και με τον σύντροφό σας που μπορεί να έχουν ξεσπάσει σοβαρά θέματα επικοινωνίας γιατί δεν έχετε διάθεση να συμβιβαστείτε.
      Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη 

    yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...