ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ράνια Θρασκιά: Γιατί χάλασε η φιλία της με την Σίσσυ Χρηστίδου

Να και πάλι η Ράνια Θρασκιά στο προσκήνιο, απάντησε στο ερώτημα: γιατί χάλασε η φιλία της με την Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είναι κάτι που είναι γνωστό, δεν κρύβεται η σχέση δύο άνθρώπων από τη στιγμή που δεν βγαίνουν πλέον μαζί, ειδικά όταν είναι άνθρωποι που μέσα από τη δουλειά τους υπάρχει αναγνωρισιμότητα» απάντησε αρχικά στην ερώτηση αν ισχύει πως εκείνη και η Σίσσυ έχουν μαλώσει. 

 
«Από εκεί και πέρα όμως, τις προσωπικές μου σχέσεις -είτε είναι φιλικές, είτε ερωτικές- δεν θα κάτσω να τις φωτίσω τηλεοπτικά, δεν θα κάτσω ποτέ δημοσίως να αναλύσω τους λόγους για τους οποίους με έναν άνθρωπο δεν είμαι πια κοντά. Θεωρώ πως είναι άκομψο, πως αφορά τη Σίσσυ και εμένα. Οπότε, γιατί να το κάνουμε θέμα σε περιοδικά και τηλεοράσεις; Δεν είναι σωστό. Σημαίνει ότι δεν εκτίμησα ποτέ αυτό που πέρασα με έναν άνθρωπο, όπως και να λέγεται αυτός — Σίσσυ, Μαρία, Κώστας Γρηγόρης…», συνέχισε.
Κλείνοντας το θέμα αυτό, τόνισε: «Όταν τα πράγματα τελειώνουν, πρέπει να έχουμε το σεβασμό να τα αφήνουμε εκεί που ανήκουν, στο παρελθόν. Δεν πρέπει να τα εμπλέκουμε με κανένα τρόπο στο παρόν. Ούτε γιατί αυτό μπορεί να μας δώσει περισσότερη δημοσιότητα. Δεν θα το κάνω ποτέ».

Πρωινό mou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...