ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Κακοποίησε και σκότωσε περισσότερα από 40 αγόρια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος από το 1992 κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια σε κατασκηνώσεις και στη συνέχεια τα δολοφονούσε.
Τα θύματα προέρχονταν από κατασκηνώσεις σε Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία και οι απαγωγές γινόντουσαν όταν τα ανήλικα είχαν αποκοιμηθεί.Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσες δολοφονίες έχει διαπράξει ωστόσο πηγές αναφέρουν πως ο άνδρας έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 40 σεξουαλικές επιθέσεις.

Μια εξ αυτών ήταν σε ένα 9χρονο αγόρι, τον Ντένις, σε κατασκήνωση στο Κούξχαβεν της βόρειας Γερμανίας το 2001. Σύμφωνα με τις αρχές, θεωρείται ότι οι δολοφονίες άρχισαν πριν από 19 χρόνια με πρώτο θύμα έναν 13χρονο που απήχθη από σχολείο του Αμβούργου.
Το θύμα βρέθηκε νεκρό μέσα σε αμμόλοφο.
Τρια χρόνια μετά ένας 8χρονος εξαφανίστηκε από κατασκήνωση στην ίδια περιοχή. Το άψυχο κορμί του εντοπίστηκε σε αμμώδη περιοχή στην Δανία.
Το 1998 ένας 11χρονος που βρισκόταν σε κατασκήνωση στο Μπρούνσουμ της Ολλανδίας βρέθηκε νεκρός σε δάσος.
Την ίδια τύχη είχε ένας 11χρονος όταν το 2004 εξαφανίστηκε από ξενώνα στο Σεν-Μπρεβέν-λε-Παν της δυτικής Γαλλίας.
Υπολογίζεται πως περίπου 40 υποθέσεις με παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες έχουν συμβεί την τελευταία 20ετια από άγνωστο άνδρα σε κατασκηνώσεις στη βόρεια Γερμανία.
Μάλιστα, οι σεξουαλικές επιθέσεις είχαν πολλά κοινά μεταξύ τους με αποτέλεσμα η αστυνομία να θεωρεί πως πίσω από αυτές κρύβεται ο συλληφθείς.




cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...