ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Trailer: "Senna", το documentary για τη ζωή του αξέχαστου πιλότου της "Formula 1"

Ο μύθος της "Formula 1" στη μεγάλη οθόνη... Ετοιμάζεται να βγει στον αέρα το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ντοκιμαντέρ με βάση υλικό γύρω από τη ζωή του μεγάλου Βραζιλιάνου πιλότου που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών.
Το film –σκηνοθετημένο από το βραβευμένο με βραβείο BAFTA Asif Kapadia, και με παραγωγή της «Working Title», της  ίδιας εταιρίας που βρισκόταν πίσω από τον «Billy Elliot» και το «Notting Hill»– περιγράφει την πορεία του θεού της "Formula 1" στα μέσα των '80s μέχρι την τραγική μέρα στην πίστα του Σαν Μαρίνο το 1994.


Οι παραγωγοί συνεργάστηκαν με την οικογένειά του, όπως και με τη διοίκηση της Fomula 1 για την αξιοποίηση του υλικού και η ταινία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στο επίκεντρο βρίσκεται ένας άνθρωπος, όχι μόνο συναρπαστικός ως προσωπικότητα (ένας ντροπαλός star, θρησκευόμενος αλλά και μερικές φορές αδίστακτος) αλλά και ο πιο χαρισματικός οδηγός που έχει περάσει τα μεταπολεμικά τουλάχιστον χρόνια από τις πίστες της "Formula 1".Coming soon… Δείτε το σχετικό trailer...



yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...