ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Πέντε λόγοι που η γυναίκα δε θέλει να κάνει sex

Ψάχνουμε στην άβυσσο της γυναικείας ψυχής και ανασύρουμε τους πέντε λόγους που δεν έχουν όρεξη να κάνουν sex προσφέροντας φυσικά και τους τρόπους να της αλλάξετε γνώμη...


1. Δεν αισθάνεται sexy
 

Αν μια γυναίκα έχει πάρει κάποια έξτρα κιλάκια, αν δεν είναι στις καλές της και θέλει να γυρίζει αχτένιστη και άφτιαχτη όλη μέρα, αν κοινώς την έχουν πιάσει τα «δικά» της, τότε δεν θα έχει και την επιθυμία να κάνει σεξ. Δεν έχει σχέση με εσένα, μην το παίρνεις προσωπικά.
Είναι ένα σύνηθες (και ανεξήγητο) φαινόμενο που «χτυπάει» εμάς τις γυναίκες, όπου η υπερβολική κριτική του εαυτού μας αποτελεί εμπόδιο στη σεξουαλική ζωή. Και τι φταίτε εσείς, θα μας πείτε…

Η λύση

Με το να ενισχύεις τις ανασφάλειες της δεν θα κερδίσεις τίποτα. Το μυστικό κρύβεται σε ένα απλό κοπλιμέντο που θα της θυμίσει ότι στα δικά σου μάτια είναι και θα είναι πάντα sexy.

2. Είναι θυμωμένη
 

Όταν έχεις κάνει κάτι και την έχει πειράξει (και κλασικά δεν λέει τον λόγο, αλλά έχει υφάκι και γκρινιάζει) τότε όση ώρα και να της αφιερώσεις στα προκαταρκτικά δεν πρόκειται να περάσετε στο κυρίως πιάτο.

Η λύση

Αν δεν γίνει ο βαρβάτος ο καυγάς για να έρθει το λυτρωτικό make up sex, δεν υπάρχει σωτηρία…

3. Είναι κουρασμένη
 

Οι ταινίες όπου οι γυναίκες όσο και busy να είναι, δείχνουν πάντα πρόθυμες για sex –φορώντας μόνο τη ρόμπα τους και τίποτα άλλο μετά από 15ωρο στο γραφείο- θα πρέπει να κατηγοριοποιηθούν ως επιστημονικής φαντασίας.
Όλοι άνθρωποι είμαστε και το sex είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό κάποιου που έχει περάσει όλη τη μέρα δουλεύοντας σαν το σκυλί… Άσε που εκείνη έχει να μαγειρέψει και να πλύνει και τα πιάτα λόγω κάποιας ανεξήγητης παράδοσης…

Η λύση

Αν μιλάει και την παίρνει ο ύπνος, τότε ξέχνα το για σήμερα. Αλλιώς ένα μασαζάκι, ένα χέρι βοηθείας στις δουλειές του σπιτιού, μπορεί να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

4.Έχει όντως πονοκέφαλο
 

Αυτή η δικαιολογία-στερέοτυπο που υποτίθεται ότι χρησιμοποιούμε έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Στην τελική, δεν είμαστε τόσο χαζές να πέσουμε στην παγίδα χρησιμοποιώντας αυτήν την πρόφαση. Οπότε όταν λέμε ότι δεν αισθανόμαστε καλά, όταν έχουμε οτιδήποτε έχει πρώτο συνθετικό το πονο-, τότε κατά πάσα πιθανότητα λέμε αλήθεια.

Η λύση

Δεν υπάρχει. Δηλαδή αν εσύ έχεις πυρετό θέλεις να γίνεις χειρότερα για ένα 20λεπτο σεξάκι; Ε, όχι…

5. Σε έχει βαρεθεί
 

Ναι, ναι, μην κάνεις έτσι. Αν εσύ ήξερες εξ’αρχής τι πρόκειται να επακολουθήσει θα το έκανες ξανά και ξανά; (ναι, ε;;;!) Πόσες φορές πια να δει κάποιος την ίδια ταινία; Βέβαια, από κάποιον καιρό και μετά είναι λογικό τα πράγματα στο κρεβάτι να είναι στάσιμα και η φαντασία να έχει στερέψει, αλλά το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς…

Η λύση

Κλισέ αλλά αληθινό: δοκιμάστε νέα πράγματα. Αιφνιδίασέ την, θυμήσου το πάθος που ένιωθες τον πρώτο καιρό και κάνε κάτι που δεν έχεις ξανακάνει.
Να θυμάσαι ότι οι γυναίκες δεν είναι σαν τους άντρες που όσο κουρασμένοι, όσο τσαντισμένοι, όσο «ξενερωμένοι» και να είναι, ποτέ δεν λένε όχι σε μια παρτίδα sex. Κάποιες φορές το να μη θέλει να κάνετε sex δε σημαίνει και τίποτα και σε λίγες μέρες θα φτιάξει. Άλλες πάλι σημαίνει ότι το κουδούνι του χωρισμού θα χτυπήσει… Μονό εσύ μπορείς να το ξεχωρίσεις πριν να είναι αργά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...