ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Rosario Dawson: το χούφτωμα επί σκηνής στον Paul Rudd

Το… χούφτωμα σε όλο του το μεγαλείο απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στα βραβεία Spirit που δόθηκαν λίγες ώρες πριν από την λαμπερή τελετή των Oscars.
Οι θεατές έμειναν άφωνοι όταν είδαν την ηθοποιό Rosario Dawson να πιάνει κανονικά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό τα γεννητικά όργανα του Paul Rudd, ενώ αυτός ετοιμαζόταν να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερου σεναρίου.
Το απίστευτο είναι ότι η ηθοποιός δεν έλεγε να ξεκολλήσει το χέρι της από την… «επικίνδυνη περιοχή» του συναδέλφου της και συνέχισε κανονικά να κάνει αυτό που θεωρούσε… σωστό. Από την πλευρά του ο Ράντ αρκέστηκε – αρχικά - στο να ψελλίσει την φράση «δεν το περίμενα ποτέ αυτό». Αρχικά, γιατί αργότερα που το καλοσκέφτηκε, δεν το άφησε έτσι. «Με χούφτωσες εσύ, το ίδιο θα κάνω κι εγώ», σκέφτηκε και το έκανε. Αλλά όχι στην ίδια, αλλά σε άλλη! 


Μόλις η Dawson ολοκλήρωσε το «έργο» της, ο Rudd άπλωσε τα χέρια του στο στήθος της Eva Mendes, λέγοντάς της ότι δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση εκείνη να μείνει εκτός «παιχνιδιού». Δευτερόλεπτα μετά, βρέθηκε να της κρατά με το ένα χέρι τον ώμο και με το άλλο το στήθος!
Ο λόγος που συνέβη το στιγμιότυπο παραμένει άγνωστος. Κανείς δεν ξέρει ούτε γιατί το έκαναν, ούτε κυρίως εάν είχαν συνεννοηθεί για να το κάνουν. Τα "Spirit Awards" απονέμονται κάθε χρόνο, λίγες ώρες πριν τα Οσκαρ και αφορούν ανεξάρτητες ταινίες που χαρακτηρίζονται από το χαμηλό κόστος παραγωγής. Κάποιες από αυτές μάλιστα είναι υποψήφιες και στα Oscars.



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...