ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Νέο ρεκόρ για τη "Mozilla" με τον "Firefox 4"

Η "Mozilla" πέτυχε ένα ανεπίσημο ρεκόρ σχετικά με τις λήψεις του "Firefox 4" τη δεύτερη ημέρα της κυκλοφορίας του.Μέσα σε 24 ώρες, οι χρήστες κατέβασαν 8,75 εκατομμύρια (!) αντίγραφα του νέου browser και έτσι “έσπασε” το ρεκόρ του "Firefox 3.0" στα μέσα του 2008 με κάτι παραπάνω από
8 εκατομμύρια downloads εντός 24 ωρών. Τότε, η Mozilla είχε δημιουργήσει μία εκστρατεία “Download Day” που οδήγησε σε ένα πιστοποιημένο ρεκόρ Guinness.
Αν και οι λήψεις του "Firefox 4" ξεπέρασαν το ρεκόρ της προηγούμενης έκδοσης, τα αποτελέσματα δεν είναι επίσημα. Το 2008, ένας εκπρόσωπος των Guinness παρακολουθούσε τα downloads από τους servers της "Mozilla" ώστε να ελέγχει τον αριθμό. Κάτι αντίστοιχο όμως δεν έγινε αυτή τη φορά.
Ο νέος Firefox επίσης, ξεπέρασε κατά πολύ τον Internet Explorer 9 καθώς οι 8.750.000 λήψεις είναι σχεδόν τέσσερις φορές περισσότερο από τον αριθμό λήψεων του IE. Αυτό όμως δεν αποτελεί έκπληξη καθώς ο Firefox σε αντίθεση με τον IE, υποστηρίζει "Windows XP", "Mac OS" και Linux οπότε είναι αναμενόμενο να τον προτιμήσουν περισσότεροι χρήστες.


secnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...