ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Lamborghini Aventador: αποκάλυψη

Μετά από διάφορες teaser φωτογραφίες η Lamborghini δίνει τέλος στην αναμονή αποκαλύπτοντας τα πλήρη στοιχεία για το νέο της κομψοτέχνημα, την Aventador LP700-4 που κάνει το ντεμπούτο της στο σαλόνι της Γενεύης. Η ονομασία της νέας Lambo προέρχεται από έναν διάσημο… ταύρο που πρωταγωνιστούσε στις αρένες της Ισπανίας την δεκαετία του 1990 και η επιθετική σχεδίαση της με τα δυναμικά φωτιστικά σώματα και την κεντρική απόληξη της εξάτμισης διατηρεί το παραδοσιακό στιλ της ιταλικής φίρμας. Η Aventador LP700-4 εξοπλίζεται με ένα θηριώδη V12 κινητήρα των 6,5 lt που αποδίδει 700 PS και 690 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός νέου κιβωτίου 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη που αλλάζει τις σχέσεις σε τουλάχιστον 50 msec. Από πλευράς επιδόσεων η διαδικασία των 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε μόλις 2,9 sec και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 km/h.


Το ιταλικό supercar βασίζεται σε ένα προηγμένο πλαίσιο που είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα ενώ η ανάρτηση τύπου pushrod παραπέμπει στα μονοθέσια της F1. Με την χρήση υλικών χαμηλού βάρους το συνολικό δεν ξεπερνά τα 1.575 kg ενώ το μήκος του αμαξώματος φτάνει τα 4,78 m. Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, όπως στην θρυλική Countach, αποκαλύπτοντας ένα εσωτερικό με νέο ταμπλό που θυμίζει κόκπιτ μαχητικού αεροσκάφους με αποκορύφωμα την TFT-LCD οθόνη.
Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το διάφανο κάλυμμα του κινητήρα, οι μαύρες ζάντες και οι βαμμένες δαγκάνες των κεραμικών δισκόφρενων. Οι πρώτοι πελάτες θα παραλάβουν την ολοκαίνουργια Lamborghini τους τέλη καλοκαιριού ενώ η προτεινόμενη τιμή πώλησης στην Ευρώπη χωρίς τους φόρους είναι τα 255.000 ευρώ.

troktiko    Αποκάλυψη για την Lamborghini Aventador!











troktiko    Αποκάλυψη για την Lamborghini Aventador!







troktiko    Αποκάλυψη για την Lamborghini Aventador!
troktiko    Αποκάλυψη για την Lamborghini Aventador!




troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...