ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Kenneth Pinya: Πέθανε κατά τη διάρκεια του sex με... άλογο

O Kenneth Pinya γεννήθηκε 22 Ιουνίου 1960, έζησε στην Gig Harbor, Ουάσιγκτον (ΗΠΑ). Εργάστηκε ως μηχανικός για την αεροναυπηγική εταιρεία Boeing.Ήταν παντρεμένος με παιδιά και με ένα κρυφό πάθος. Κάποια βράδια πήγαινε σε ένα αγρόκτημα για να ικανοποιήσει την πιο απίθανη διαστροφή του.
Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά με Αραβικά άλογα επιβήτορες. Με τους συναδέλφους του αυτές οι πρακτικές καταγράφτηκαν σε video και τότε οι ταινίες κυκλοφορούσαν στους κύκλους των ζωόφιλων.


Κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις συναντήσεις, τον Ιούλιο του 2005, ένας Aραβικός επιβήτορας έγινε η αιτία για διάτρηση του παχέος εντέρου .Ο Pinya σε πρώτη φάση αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο και όταν τελικά το έκανε ήταν πολύ αργά: πέθανε από οξεία περιτονίτιδα.Η υπόθεση ήρθε στο φως δημόσια, μαζί με το σκάνδαλο που προέκυψε. Εισαγγελείς έριξαν την ευθύνη στον Michael James Tait, φωτογράφο 54 ετών που συνόδευε τον Pinya εκείνη τη νύχτα του Ιουλίου, για να εισέλθουν χωρίς άδεια σε ξένη ιδιωτική περιουσία.

ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...