ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Οι τιμές του iPad 2 στην Ελλάδα

Η "iSquare" παρουσίασε χθες το iPad 2 σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. H παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Gazarte, στο Γκάζι. Η μεγάλη προσέλευση του δημοσιογραφικού κόσμου υποδηλώνει και το εντονότατο αγοραστικό ενδιαφέρον για το εν λόγω προϊόν.Μαζί με άλλους δημοσιογράφους, κρατήσαμε το iPad 2, το οποίο ξεχωρίζει χάρις στον ολοκαίνουριο σχεδιασμό του που το καθιστά 33% πιο λεπτό και έως 15% πιο ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ διατηρεί τη διάρκεια της μπαταρίας του στις 10 ώρες. Ο ταχύτατος διπύρηνος επεξεργαστής A5 του iPad 2, αλλά και οι δυο ενσωματωμένες κάμερες στη μπροστινή και πίσω όψη για βιντεοκλήσεις με FaceTime και εγγραφή HD ταινιών ανήκουν επίσης στις καινοτομές της συσκευής, η οποία από το Σάββατο το πρωί θα είναι διαθέσιμη μέσα από το δίκτυο της iSquare.Το iPad 2 διατίθεται σε 2 χρώματα, μαύρο και άσπρο, και σε εκδόσεις Wi-Fi και Wi-Fi + 3G των 16, 32 και 64GB. Όσον αφορά στις τιμές, αυτές είναι οι παρακάτω:

16GB, WiFi: €509
32GB, WiFi: €619
64GB, WiFi: €719
16GB, WiFi/3G: €629
32GB, WiFi/3G: €729
64GB, WiFi/3G: €829
Από τα παραπάνω είναι φανερό πως η "iSquare" αποφάσισε να τιμολογήσει το νέο iPad χαμηλότερα σε σχέση με το παλιό, τουλάχιστον όσον αφορά στα μοντέλο με WiFi, γιατί τα μοντέλα με 3G κοστίζουν το ίδιο με το αρχικό κόστος του πρώτου iPad, πριν τις πρόσφατες μειώσεις τιμών.
Πηγαίνοντας τώρα στα αξεσουάρ της συσκευής, το κόστος του smart cover, του έξυπνου καλύματος του iPad 2 θα ανέρχεται στα €45 για την έκδοση από πολυουρεθάνη και στα €75 για τη δερμάτινη έκδοση. Τέλος, ο Digital AV adapter που επιτρέπει τη σύνδεση της συσκευής με οθόνη/τηλεόραση μέσω HDMI θα κοστίζει €45.Σε σχετική ερώτηση αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του iPad 2, ενημερωθήκαμε πως αυτή θα είναι αρκετά περιορισμένη και είναι πολύ πιθανόν από τη πρώτη ώρα διάθεσης στα καταστήματα, να εξαντληθεί, καθώς ήδη οι προ-παραγγελίες μέσω του δικτύου καταστημάτων έχει ξεπεράσει τις προβλέψεις της "iSquare".Παίζοντας μερικά λεπτά με ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα μοντέλα του iPad 2, μπορώ να που ότι μου άρεσε το γεγονός ότι είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο, η εφαρμογή Photobooth έχει πολύ πλάκα και το smartcover είναι εντυπωσιακό αν και η χρήση του δεν είναι τόσο εύκολη -όχι με τη πρώτη προσπάθεια πάντως- όσο φαίνεται μέσα στο σχετικό βίντεο της Apple. Από εκεί και πέρα πάντως, πέραν της βελτιωμένης απόκρισης στη ταχύτητα, το iPad 2 δε διαφέρει σε τίποτα άλλο σε σχέση με το πρώτο. Αναμείνατε πάντως περισσότερο εμπεριστατωμένη άποψη μόλις έχουμε το προϊόν στα χέρια μας, αφού πλήρη συμπεράσματα μέσα σε 10 λεπτά, δε βγαίνουν.




techout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...