ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα...









  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Με τρεις πλανήτες, Ερμή, Ουρανό και Δία, θα κάνετε γενναίες αλλαγές και στροφή στη ζωή σας. Θα σας αιφνιδιάσουν βέβαια κάποια γεγονότα που θα αφορούν πρώτα τις συνεργασίες σας και κατά δεύτερο την προσωπικότητα και τις ιδέες σας. Σίγουρα θα σταματήσετε τον συνηθισμένο τρόπο ζωής. Ειδικά οι  γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα πετάξετε οτιδήποτε συμβατικό στην εμφάνιση και τη συμπεριφορά σας.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Δουλεύει υπόγεια το σαράκι της αλλαγής. Μπορεί να μη μιλάτε, αλλά προετοιμάζετε το έδαφος και θέλετε να έχετε εικόνα εφ’ όλης της ύλης για να προχωρήσετε. Οι κινήσεις σας σε οικονομικό επίπεδο θα βγουν σε καλό, κυρίως αν σχετίζονται με ακίνητο σε νερό ή με ναυτιλιακές εργασίες. Ο Ζυγός παραμένει  σημαντικό πρόσωπο για εσάς και τώρα μπορείτε να κάνετε τρέλες για να τον προσεγγίσετε.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Είστε μπερδεμένοι με πολλά θέματα και κυρίως με τα επαγγελματικά. Δεν ξέρετε τι να κάνετε και παρασύρεστε. Τελικά με μια απρόβλεπτη κίνηση θα καταπλήξετε τους πάντες και κυρίως τον εαυτό σας. Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και ανοικτοί στις προκλήσεις θα παίξετε καλά το παιχνίδι και θα βγείτε κερδισμένοι αρκεί να σκεφτείτε με τη λογική και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα.



    22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Τα δίνετε όλα αυτή την περίοδο. Νιώθετε καλά και πατάτε γερά στα πόδια σας, κυρίως αν ασχολείστε με θέματα ιατρικής, τέχνης και ναυτιλίας. Από την άλλη διοχετεύετε τον πλούσιο συναισθηματικό σας κόσμο κυρίως στην ερωτική σας ζωή. Ένας Υδροχόος που θα ξαναμπεί στη ζωή σας σε φιλικό επίπεδο δεν θα σας παρασύρει. Εσείς ταιριάζετε με έναν Παρθένο που υπάρχει ήδη στη ζωή σας. 

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Μάλλον παρασύρεστε από λάθος συναισθηματικές καταστάσεις και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Από την άλλη έχετε τη διάθεση –κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο– να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, αλλά η μεγάλη σας ευαισθησία σάς οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα, άτομα και καταστάσεις. Η διάθεσή σας να τα ξαναβρείτε με έναν Υδροχόο θα σας δώσει κίνητρα να φροντίσετε τον εαυτό σας.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Έχετε έρθει πιο κοντά με άτομα που σας ενδιαφέρουν και επιτέλους έχετε σταματήσει να τους κρίνετε. Προσέξτε τις ευμετάβλητες διαθέσεις σας, γιατί μπορεί από τη μια να υπόσχεστε και από την άλλη να αναιρείτε ό,τι είχατε συμφωνήσει. Είναι καλή περίοδο να διαπραγματευτείτε και πάλι όλες τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί μπορεί να επιβάλετε νέους όρους οι οποίοι θα σας βγάλουν από κάποια αδιέξοδα.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Περνάτε μια καλή περίοδο και όλα δείχνουν ότι θα κερδίσετε τις υψηλότερες διεκδικήσεις που έχετε
    βάλει, αρκεί να μη σας πάρει από κάτω. Τα όνειρα σας συντηρούν, γι’ αυτό προσπαθήστε να τα κάνετε πραγματικότητα. H ανατροπή είναι δεδομένη στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό να προετοιμάζεστε ακόμα και για τις πιο τρελές εξελίξεις. Ένας Κριός θα πρωτοστατήσει και θα σας φέρει έναν νέο άνεμο στη ζωή σας.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Περνάτε μια καλή περίοδο και όλα δείχνουν ότι θα κερδίσετε τις υψηλότερες διεκδικήσεις που έχετε
    βάλει, αρκεί να μη σας πάρει από κάτω. Τα όνειρα σας συντηρούν, γι’ αυτό προσπαθήστε να τα κάνετε πραγματικότητα. H ανατροπή είναι δεδομένη στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό να προετοιμάζεστε ακόμα και για τις πιο τρελές εξελίξεις. Ένας Κριός θα πρωτοστατήσει και θα σας φέρει έναν νέο άνεμο στη ζωή σας.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Είστε μπερδεμένοι και νιώθετε ότι ενώ πλησιάζετε στον στόχο σας, όλο και κάτι ξεγλιστράει από τα χέρια σας. Μάλλον είναι ψευδαισθήσεις καθώς βλέπετε ότι τίποτε δεν ισχύει απ’ αυτό που νομίζατε ότι ήταν πραγματικότητα. Αυτό ισχύει και για τις αρνητικές ιδέες που κατά εποχές σάς σφηνώνονται στο κεφάλι. Προσέξτε τις συναισθηματικές σας κρίσεις, οι οποίες αυτή την περίοδο θα είναι πολλές.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Ο χρόνος τρέχει και εσείς πρέπει να είστε πάντα μέσα στα πράγματα και στις εξελίξεις. Η ζωή σάς ανήκει και πρέπει να κάνετε αλλαγές, χωρίς να υπολογίσετε τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς. Υιοθετήστε έναν πιο μοντέρνο τρόπο ζωής, κάντε ένα ταξίδι ή μια αλλαγή στον προσωπικό σας χώρο. Τα οικονομικά σας με έναν μαγικό τρόπο βελτιώνονται.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η Αφροδίτη που έχει μπει στον Υδροχόο και θα μείνει μέχρι τις 26/3 θα σας δώσει ένα γρήγορο θετικό μήνυμα για την αξία και τη γοητεία σας. Γι’ αυτό μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Ιδιαίτερα ένας Παρθένος που υπάρχει στις σχέσεις σας θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και θα φερθεί γλυκά και ρομαντικά. Νέα οικονομικά ξεκινήματα θα σας δημιουργήσουν μια αισιοδοξία και μια ελπίδα για το μέλλον.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Ο Άρης στο ζώδιό σας δημιουργεί μια τάση για δράση αλλά και για γενναία ξεκαθαρίσματα ιδιαίτερα με έναν Ζυγό που δείχνει να είναι ο μεγάλος σας δάσκαλος. Μάλλον όμως τον μπερδεύετε με την κατά καιρούς
    αλαλούμ συμπεριφορά σας. Μην παρατραβάτε το σκοινί γιατί δεν θα σας ανεχτεί για πολύ. Μέσα στο
    σπίτι σας μπορεί να υπάρχει μια μικρή ανησυχία και ένας εκνευρισμός από πρακτικά θέματα, τα οποία έχουν βγει στην επιφάνεια και δεν μπορείτε να τα λύσετε άμεσα. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και να μην τραβάτε τα άκρα αυτή την περίοδο.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...