ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νεκρός αστυνομικός της ομάδας "ΔΙ.ΑΣ." μετά από ληστεία

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, αστυνομικοί της ομάδας "ΔΙ.ΑΣ." καταδίωκαν το τζιπ, όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα οι σφαίρες να χτυπήσουν τους διώκτες τους. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες πραγματοποίησαν ληστεία σε περίπτερο στη Λ. Δημοκρατίας στο Περιστέρι. Ένας πολίτης κάλεσε την αστυνομία και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας "ΔΙ.ΑΣ." Κάποια στιγμή το αμάξι, μάρκας Volvo, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο, εντοπίσθηκε στη Λ. Κηφισού. Στο ύψος του Ρέντη, το αμάξι σταμάτησε και οι τρεις δράστες αφού κατέβηκαν από αυτό, έστρεψαν το καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων έχασε τη ζωή του και άλλος ένας νοσηλεύεται στο "Γενικό Κρατικό Νίκαιας" σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στο κεφάλι.
Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.Το αυτοκινητο των δραστων βρεθηκε στο Μοσχατο στην οδό Παλαιολόγου.


my-greek.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...