ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα...








  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Ο Δίας στο ζώδιό σας έχει δημιουργήσει θετικό κλίμα. Καλό είναι να μην απομονώνεστε πολύ γιατί μπορεί να βγείτε για λίγο εκτός παιχνιδιού. Το παρασκήνιο θα δουλέψει αρκετά αυτή την περίοδο στη ζωή σας και πρέπει να είστε απόλυτοι σε μια σχέση που δεν έχει σκοπό να σας δώσει όσα σας αξίζουν. Οι συνεργασίες συνεχίζουν να σας πιέζουν και πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε ότι αξίζετε.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Νέα θετική τροπή παίρνει η ζωή σας. Πρέπει να σταματήσετε να διαμαρτύρεστε και να κάνετε ό,τι σας αρέσει. Επιτέλους, πιστέψτε ότι θα συμβούν θετικά πράγματα στη ζωή σας. Στην εργασία σας υπάρχει ένα
    πρόσωπο, ίσως ένας Ζυγός, που θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη με τον δικό του τρόπο, αλλά τελικά θα πέσει στα πόδια σας. Στην καριέρα σας θα πάρετε βοήθεια από έναν Υδροχόο.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Είναι η εποχή που θα κάνετε λάθη και δεν θα το καταλάβετε. Θα επικρατήσει πιο πολύ το συναίσθημα της λογικής. Γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις ψευδαισθήσεις που τρέφετε ειδικά στα θέματα καριέρας. Σίγουρα θα είστε μπερδεμένοι και θα σας είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό σας κουβάρι, ειδικά αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ.


  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Μια χαρά νιώθετε αυτή την περίοδο και ανοίγεστε προς όλους και όλα. Η διάθεσή σας να κάνετε χορό
    ή γενικά να το ρίξετε έξω και να διασκεδάσετε θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας κάνει πιο ερωτικούς αλλά και ανοικτούς σε νέες εμπειρίες. Ένα ταξίδι ή μια δουλειά ή μια καινούρια γνώση σίγουρα θα σας παρουσιαστεί σαν σούπερ ευκαιρία. Ένα νομικό θέμα μπορεί να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το γάντι, κυρίως με τις οικονομικές σας συνεργασίες. Μπορεί να ερευνήσετε το βάθος της σχέσης σας αυτή την περίοδο και να σας βγει σε καλό. Ένα νέο ξεκίνημα που θα κάνετε στο εξωτερικό θα σας βγει σε καλό και κυρίως υπάρχει περίπτωση να γίνει αύξηση των εισοδημάτων σας. Ένας Ιχθύς θα σας επηρεάσει ερωτικά και θα δείτε τη ζωή με ευαισθησία και συναίσθημα.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Μια νέα αρχή θα κάνετε εφ’ όλης της ύλης ειδικά στις συνεργασίες αλλά και σε μια σημαντική σχέση σας. Μπορεί να νιώσετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό στο πρόσωπο του συντρόφου σας. Μην υπερβάλλετε μοιράζοντας την ενέργειά σας μόνο στους άλλους. Στη δουλειά κάνετε ξεκαθαρίσματα, γιατί είναι απαραίτητο να προχωρήσετε μπροστά. Ένας Ιχθύς θα σας επηρεάσει και θα βγάλετε το τρυφερό σας πρόσωπο.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Έχετε την τάση να αφεθείτε στο ρεύμα της ζωής και να μην προβάλλετε έντονα τα «θέλω» σας. Μπορεί να σταματήσετε τον έλεγχο απέναντι στα πράγματα και στις καταστάσεις και να χαλαρώσετε για λίγο από την έντονη επιρροή του Κρόνου. Ο Δίας που είναι στον Κριό σάς βοηθάει να κάνετε νέα ξεκινήματα και αλλαγές στη ζωή σας. Τα οικονομικά σας έχουν τη δυνατότητα ανόδου.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Νιώθετε καλά γιατί υπάρχει ηρεμία αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Το σπίτι σάς δημιουργεί χαρά, καθώς
    έχετε εξισορροπήσει μέσα στις σχέσεις σας και η οικογένειά σας σας στηρίζει σε οτιδήποτε θέλετε. Ερωτικά έχετε εύνοια, γιατί νιώθετε καλά και μπορείτε να διαχειρίζεστε όλους σας τους φόβους θετικά. Ένας Υδροχόος ή ένας Λέων μπορεί να έρθει πιο κοντά σας και να δημιουργήσετε μια πολύ ποιοτική σχέση.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η δράση σας κατά κάποιον τρόπο θα μειωθεί γιατί έχετε χαλαρώσει. Ίσως είναι απαραίτητο για την ηρεμία σας να κατεβάσετε τους τόνους και πάνω απ’ όλα να μειωθεί το άγχος σας για τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Τα επαγγελματικά σας βήματα χρειάζεται να είναι πολύ προσεκτικά, προσπαθώντας να είστε προσγειωμένοι και να ζείτε την πραγματικότητα για να προχωρήσετε.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Οικονομικά θέματα σας απασχολούν και θα τα λύσετε με πιο εύκολο τρόπο, γιατί από το πουθενά θα βρεθούν λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Μάλλον λειτουργείτε περισσότερο με το  συναίσθημα παρά με τη λογική και οι φιλοδοξίες σας αυτή την περίοδο δεν σας πιέζουν πολύ. Ένας Κριός σάς συγκινεί με τον αυθορμητισμό του και μάλλον θα κάνετε βήματα για να γεφυρώσετε την απόσταση.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας δώσει μια ώθηση και θα ξεκολλήσετε από παλιούς φόβους και εμμονές και κυρίως πάνω στα ερωτικά θέματα. Θα χειριστείτε καλύτερα τα παράπονα του αγαπημένου σας και θα γίνετε πιο συνεργάσιμοι στη σχέση σας. Το Λιοντάρι είναι ένας καλός συνδυασμός για εσάς. Ο Καρκίνος θα έχει καλύτερη προσέγγιση γιατί θα εκφράσει το συναίσθημά του και θα νιώσει ότι τον καταλαβαίνετε.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Η νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθύες θα σας δώσει τη διάθεση να δείτε την αληθινή πλευρά των πραγμάτων και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο δυνατοί. Η ευαισθησία σας πάντως συνεχίζει να σας συνοδεύει και να κάνει τις κεραίες σας να έλκουν άτομα πολύ καλλιτεχνικά και
    δημιουργικά. Αν δυσκολεύστε με έναν Ζυγό δεν θα πρέπει να δίνετε σημασία στα όρια που έχει ανάγκη να βάλει. Εσείς μπορείτε με τον γλυκό σας τρόπο να τον βοήσετε να ξεπεράσει τα εμπόδια που βλέπει διαρκώς μπροστά του.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...