ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αυτοκινητοβιομηχανίες δίνουν εκατομμύρια ευρώ για τον σεισμό στην Ιαπωνία

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες από τις πρώτες ημέρες του σεισμού και του tsunami της Ιαπωνίας έδωσαν χρήματα στην ως ανθρωπιστική βοήθεια. Μέχρι στιγμής η Daimler έχει δώσει 2 εκατ. ευρώ, το Fiat Group 100.000 ευρώ, η Suzuki €265.000, η BMW 1 εκατ. ευρώ, η Nissan 1 εκατ. δολλάρια, η Renault, 500.000 ευρώ, η Hyundai 1.3 εκατ. δολάρια, η Mazda €265.000 η Nissan €265.000 και η Toyota με την Honda να έχουνε δώσει 3.75 εκατ. δολλάρια η κάθε μια.


Στη λίστα προστέθηκαν σήμερα και η Volkswagen, Audi και Porsche που έδωσαν συνολικά ακόμη 2.5 εκατ. ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό. Η Volkswagen και η Audi έδωσαν από 1 εκατ. ευρώ η κάθε μια, ενώ η Porsche έδωσε 500.000 εκατ. ευρώ. Τέλος το VW Group ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε εκστρατεία δωρεάς των υπαλλήλων της για την Ιαπωνία.

volkswagen, audi, porsche, autoblog.gr


Διαβάστε επίσης εδώ σχετικό άρθρο, δείτε φωτογραφίες από την καταστροφή, δείτε τη στιγμή που φτάνει το tsunami, δείτε ένα interactive photo album με την καταστροφή που προκάλεσε το tsunami, ένα ακόμη video που δείχνει το μεγαλείο της καταστροφής και ένα ακόμη άρθρο για τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...