ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αριθμολογία: Βρες τον αριθμό της ψυχής σου

Οι κρυφές σκέψεις και οι ανομολόγητες επιθυμίες μας, σύμφωνα με την αριθμολογία φανερώνονται μέσα από τον προσωπικό αριθμό της Ψυχής.
Ο αριθμός της ψυχής εκφράζει τα πραγματικά μας κίνητρα, τις λαχτάρες μας, τα γούστα μας, τις βαθύτερες κρυφές σκέψεις και επιθυμίες που έχουμε στη ζωή και τον τρόπο που εκφραζόμαστε και αντιδρούμε σε διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητάς μας.Βρίσκοντας τον προσωπικό αριθμό της ψυχής, μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τους γύρω σου, να πάρεις πιο αποτελεσματικές αποφάσεις για την πρόοδό σου, να κατανοήσεις ακόμα καλύτερα τις ερωτικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά και να αντιληφθείς τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες - τόσο τις δικές σου όσο και των αγαπημένων σου προσώπων. Το Oroskopos.gr σου δίνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βρεις εύκολα και γρήγορα τον αριθμό της ψυχής σου και να διαβάσεις την πλήρη ερμηνεία του.


Πώς θα βρεις τον αριθμό της ψυχής σου.
 

Ο αριθμός της ψυχής υπολογίζεται από το άθροισμα των φωνηέντων του ονοματεπώνυμού μας.
Πάρε μολύβι και χαρτί, ακολούθησε τις οδηγίες μας και βρες εύκολα και γρήγορα τον δικό σου αριθμό ψυχής:




1. Γράψε σε ένα χαρτί το βαπτιστικό σου όνομα και το επώνυμό σου
2. Γράψε κάτω από κάθε φωνήεν του ονοματεπώνυμού σου τον αριθμό που του αντιστοιχεί.
Για να δεις ποιος αριθμός αντιστοιχεί σε κάθε φωνήεν δες την παρακάτω ακολουθία:

Α=1, Ε=5, Η=8, Ι=1, Ο=7, Υ=3, Ω=8.
3. Πρόσθεσε όλους τους αριθμούς του ονοματεπώνυμου σου μέχρι να βγει μονοψήφιος αριθμός.
Για παράδειγμα:
Γ Ε Ω Ρ Γ Ι Ο Σ Κ Α Π Ο Υ Τ Ζ Ι Δ Η Σ
5+8+1+7+1+7+3+1+8= 40=4+0=4
Προσθέσαμε όλους τους αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε φωνήεν του ονοματεπώνυμου του Γεώργιου Καπουτζίδη. Το άθροισμα ήταν ο διψήφιος αριθμός 40 , προσθέσαμε το 4 και το 0, για να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Ο αριθμός της ψυχής που προκύπτει λοιπόν είναι το 4.

Η ερμηνεία του αριθμού της ψυχής σου
 

Εφόσον βρήκες τον μονοψήφιο αριθμό της ψυχής, διάβασε τώρα την πλήρη ερμηνεία του και μάθε με λεπτομέρεια όλες τις κρυφές σκέψεις, τις επιθυμίες , ανομολόγητα συναισθήματα , τις κλίσεις και τις εσωτερικές παρορμήσεις της ψυχής της δικής σου ή των κοντινών σου προσώπων.

Αριθμός ψυχής 1
«Θέλεις να είσαι πάνω από όλα»
Ο αριθμός ψυχής 1 φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των καταστάσεων. Σου αρέσει να ηγείσαι, να διακρίνεσαι, να κυριαρχείς και να δίνεις εντολές που όλοι θα ακολουθούν. Δεν δέχεσαι κατευθύνσεις ή υποδείξεις και γίνεσαι αρκετά ξεροκέφαλος όταν αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που σου επιβάλλουν να γίνουν. Σου αρέσει να λειτουργείς αυτόνομα, γιατί διαθέτεις έναν ανεξάρτητο και φιλόδοξο χαρακτήρα που θέλει να λειτουργεί χωρίς κανέναν περιορισμό. Δεν αντέχεις την μιζέρια, την μετριότητα ή την αποτυχία. Θέλεις κάθε σκέψη, φιλοδοξία ή συναίσθημά σου να ικανοποιείται και πολλές φορές γίνεσαι αρκετά αυστηρός και με τον ίδιο σου τον εαυτό, προκειμένου να κατακτήσεις τους προσωπικούς σου στόχους και να προοδεύσεις.
Στα ζητήματα καρδιάς, δείχνεις πως είσαι ένας απρόσιτος, απόμακρος άνθρωπος χωρίς ευαισθησίες, στην πραγματικότητα όμως η στάση σου αυτή είναι καθαρά αμυντική, για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Δεν θέλεις να σε απορρίπτουν, επιζητάς να βρίσκεσαι το επίκεντρο της προσοχής και να νιώθεις ότι σε αγαπούν, ότι σε θαυμάζουν και ότι κατέχεις κυρίαρχη θέση στο μυαλό και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείς. Όταν νιώσεις ότι όλες οι παραπάνω επιθυμίες σου ικανοποιούνται, τότε αναδεικνύεις όλο τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα που κρύβεις μέσα σου. Η μεγαλύτερη επιθυμία σου είναι να βρεις έναν ερωτικό σύντροφο που θα είναι γοητευτικός, ριψοκίνδυνος, έξυπνος και εξίσου ανεξάρτητος όπως εσύ!

Αριθμός ψυχής 2
«Η μοναξιά σε τρομάζει, θέλεις στη ζωή σου αρμονικές σχέσεις»
Ο αριθμός ψυχής 2 φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που θέλεις να κρατάς τις ισορροπίες στη ζωή σου, θέλεις να αισθάνεσαι σιγουριά, ασφάλεια και να επικρατεί στην καθημερινότητά σου αρμονία. Αποφεύγεις τους καβγάδες, συνήθως δεν παίρνεις μέρος σε συγκρούσεις που δεν σε αφορούν και δίνεις πάντα την συμπαράσταση και την υποστήριξή σου, σε όποιον την έχει πραγματικά ανάγκη. Σέβεσαι τις ανάγκες των γύρω σου και προσπαθείς να τις ικανοποιείς, αυτό είναι κάτι που σου δίνει και εσένα ικανοποίηση. Προσπαθείς να βλέπεις τη ζωή από την θετική της πλευρά και αποβάλλεις όλα τα αρνητικά συναισθήματα που φθείρουν τόσο την δική σου ψυχή, όσο και των κοντινών σου ανθρώπων. Έχεις μεγάλο ταλέντο στις διαπραγματεύσεις και διαθέτεις την ικανότητα να διαχειρίζεσαι με διπλωματικό τρόπο όλες τις καταστάσεις γύρω σου, ώστε να τις στρέφεις πάντα υπέρ σου.
Στα ζητήματα καρδιάς, νιώθεις ικανοποίηση όταν αφήνεσαι σε μία σχέση, όταν προσφέρεις και δίνεις τα πάντα μέσα από την ψυχή σου. Η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να κερδίζεις την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη,
γι αυτό και αρκετές φορές υπερβάλεις και προσφέρεις πολλά περισσότερα από όσα εισπράττεις ή από όσα πρέπει. Η μοναξιά σε τρομάζει, γι αυτό και μπορείς να κάνεις μεγάλους συμβιβασμούς προκειμένου να μην μείνεις ούτε στιγμή χωρίς ζεστή συντροφιά στο πλάι σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που η στάση που διατηρείς στην προσωπική σου ζωή, ευθύνεται για τις πληγές που έχεις ζήσει. Εύκολα μπορεί η αγάπη σου να θεωρηθεί «δεδομένη», γιατί προσφέρεις πολλά, κάνεις αρκετές υποχωρήσεις, συμβιβάζεσαι και βάζεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες των γύρω σου και όχι τις δικές σου.

Αριθμός ψυχής 3
«Η ζωή είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το διασκεδάσουμε»
Ο αριθμός της ψυχής 3 φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που η βαθύτερη ανάγκη σου είναι να προσφέρεις χαρά, ικανοποίηση, γέλιο και ευτυχία στους γύρω σου. Λατρεύεις τη ζωή, έχεις ενέργεια, κέφι και ζωντάνια και μεταδίδεις πάντα θετική ενέργεια στους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι σου. Προσπαθείς πάντα να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να καταβάλλεται από μελαγχολία ή αρνητικά συναισθήματα. Έχεις την ικανότητα να ενθαρρύνεις, να εμψυχώνεις και να αναδεικνύεις τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων γύρω σου. Ακόμα και σε στιγμές που εκ των πραγμάτων νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αδιέξοδο ή αισθάνεσαι απογοήτευση, προσπαθείς να πνίξεις όλα τα αυτά τα συναισθήματα μέσα σου και να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις που θα σου δώσουν δύναμη. Προσπαθείς να «εκτονώνεις» όλα σου τα συναισθήματα με τρόπο δημιουργικό, γι αυτό και βρίσκεις διέξοδο στην συγγραφή, στη ζωγραφική, στο χορό, στη διακόσμηση, την υποκριτική ή και το τραγούδι.
Στα ζητήματα καρδιάς, σου αρέσει πολύ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Λειτουργείς αυθόρμητα και πριν φανερώσεις τα συναισθήματά σου, δεν έχεις σκεφτεί πρώτα αν είσαι σίγουρος για αυτά. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ερωτική σου συμπεριφορά θα χαρακτηριστεί «επιπόλαιη» ή «ανώριμη», γιατί έκανες λάθος επιλογές, παρασύρθηκες από τα στιγμιαία σου συναισθήματα και στην πορεία άλλαξες συμπεριφορά. Στην πραγματικότητα για σένα ο έρωτας είναι διασκέδαση και μπορείς να παραμείνεις πιστός και αφοσιωμένος για όσο καιρό περνάς καλά. Όταν ένας ερωτικός σύντροφος σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, σε ψυχαγωγεί και στο πρόσωπό του βρίσκεις αρκετά κοινά στοιχεία με τον δικό σου χαρακτήρα, τότε μπορείς να αφιερώσεις όλη την πίστη και την αφοσίωση σου και να εκδηλώσεις όλο τον ρομαντισμό και την τρυφερότητά σου.

Αριθμός ψυχής 4
«Θέλεις να τα έχεις όλα υπό έλεγχο»
Στη ζωή σου θέλεις όλα να είναι υπό έλεγχο, να επικρατεί τάξη, πρόγραμμα και οργάνωση και να ξέρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή, τι θα προκύψει και πως θα το αντιμετωπίσεις. Ο αριθμός της ψυχής 4 φανερώνει ότι είσαι ένας πρακτικός άνθρωπος, που η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να σχεδιάζεις και να οργανώνεις τη ζωή σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην ξεφεύγεις ούτε στιγμή από τον έλεγχο των καταστάσεων. Δεν σε νοιάζει μόνο το σήμερα, σκέφτεσαι σοβαρά και το αύριο, αλλά και τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν και θέλεις να είσαι σε ετοιμότητα και να προνοείς τα πάντα. Διατηρείς ατζέντα με υποχρεώσεις, διατηρείς πολύ καλό αρχείο σε όλες τις εργασίες και τις υποχρεώσεις σου και ξέρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή που θα βρεις αυτό που αναζητάς. Σε όλες τις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου, βάζεις πάντα κάποια όρια, γιατί δεν θέλεις ούτε στιγμή να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης ή να σε κοροϊδέψουν. Μία και μόνο ματιά σου είναι αρκετή για να καταλάβεις τις βαθύτερες επιθυμίες των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή και για να αντιληφθείς τις πραγματικές τους προσδοκίες από εσένα. Σου αρέσει πολύ να συνεργάζεσαι και μέσα από την ομαδική εργασία να διευκολύνεις και να εξυπηρετείς τις ανάγκες των γύρω σου.
Στα ζητήματα καρδιάς προσπαθείς πάντα να ακούς τη φωνή της λογικής σου και περιορίζεις τον εαυτό σου να εκφράζεται μέσα από το συναίσθημα. Ένας βασικός κανόνας των σχέσεών σου είναι η ειλικρίνεια και η τιμιότητα. Δεν παίζεις με τα συναισθήματα των ανθρώπων και δεν σου αρέσει το ίδιο να γίνεται και σε σένα. Μπορεί να μην είσαι ο πιο ρομαντικός άνθρωπος, όμως είσαι τόσο πιστός και αφοσιωμένος, που δείχνεις με έμπρακτους τρόπους την αγάπη και τα συναισθήματά σου. Ο λόγος σου είναι συμβόλαιο και εμπνέεις συναισθηματική ασφάλεια σε όποιον βρίσκεται κοντά σου.

Αριθμός ψυχής 5
«Η βαθύτερη επιθυμία σου είναι η ελευθερία»
Είσαι ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να τηρήσεις κανόνες, «πρέπει» και περιορισμούς. Θέλεις να λειτουργείς αυθόρμητα, ανεξάρτητα και να κυριαρχεί στη ζωή σου η «ελευθερία». Ο αριθμός ψυχής 5 φανερώνει ότι η βαθύτερη επιθυμία της ζωής σου είναι να αποκτήσεις εμπειρίες, γνώσεις, να ταξιδέψεις, να περιπλανηθείς και να ρισκάρεις. Δεν σου αρέσει να βάζεις όρια, δεν θέλεις να ακολουθείς προγράμματα και προσπαθείς όσο μπορείς στη ζωή σου, να αποφύγεις καταστάσεις που ξέρεις ότι θα σε οδηγήσουν στη ρουτίνα. Διαθέτεις ενέργεια, φαντασία και μεγάλο αυθορμητισμό και δεν μπορείς ούτε στιγμή να προσποιηθείς ή να συμβιβαστείς σε κάτι που πραγματικά δεν σε γεμίζει. Στη ζωή σου λειτουργείς επαναστατικά, ασυνήθιστα και παρορμητικά, ο τρόπος ζωής, οι επιλογές και η συμπεριφορά σου χαρακτηρίζονται πάντα από εκκεντρικότητα, αλλά και πρωτοτυπία, αυτό όμως είναι και το αλατοπίπερο της ζωής σου.
Στα ζητήματα καρδιάς είσαι ένας ερωτικός και αισθησιακός σύντροφος που θέλεις να γεύεσαι όλες τις απολαύσεις του έρωτα, χωρίς όμως να νιώθεις ότι δεσμεύεσαι και περιορίζεσαι. Ο έρωτας είναι για σένα μία πολύ ευχάριστη περιπέτεια και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσεις δυνατή τη φλόγα του πάθους στις ερωτικές σου σχέσεις. Αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο που θα θέλει να ζήσει μοναδικές ερωτικές συγκινήσεις όπως εσύ, που θα ζείτε το τώρα, χωρίς να σας αγχώνει το αύριο. Όταν είσαι σε μία σχέση προσπαθείς να αποφύγεις όσο μπορείς να δημιουργηθεί φθορά στα συναισθήματα. Φροντίζεις πριν έρθει η ρουτίνα και τα προβλήματα,
να τονώσεις την σχέση σου ή και να την εγκαταλείψεις ακόμη και
να αναζητήσεις νέες συγκινήσεις.

Αριθμός ψυχής 6
«Αναζητάς σοβαρές δεσμεύσεις»
Επιζητάς στη ζωή σου την αρμονία, την γαλήνη και την άνεση. Ο αριθμός της ψυχής σου φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που εστιάζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου γύρω από την οικογένεια. Θέλεις να προστατεύεις, να φροντίζεις, να υποστηρίζεις και να ικανοποιείς όλες τις ανάγκες της οικογένειάς σου. Το όνειρό σου είναι να έχεις έναν επιτυχημένο γάμο, να κάνεις παιδιά και να ζήσεις όλες τις χαρές της οικογενειακής ζωής. Το σημαντικότερο στοιχείο της προσωπικότητάς σου είναι πως είσαι ένας άνθρωπος υπεύθυνος, που θέλεις πάντα να τηρείς το σωστό. Μπορείς να θυσιάσεις τις δικές σου επιθυμίες, προκειμένου να διασφαλίσεις την ηρεμία στο περιβάλλον σου ή ακόμα και για να προσφέρεις χαρά και ικανοποίηση σε ένα κοντινό σου πρόσωπο. Μερικές φορές υπερβαίνεις τα όριά σου και αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που σου αναλογούν, με αποτέλεσμα να πιέζεις πολύ τον εαυτό σου.
Στον έρωτα είσαι ένας άνθρωπος ρομαντικός και ιδεαλιστής. Θέλεις στο πλάι σου έναν σύντροφο που θα σε αγαπήσει από τα βάθη της ψυχής του και θα κάνει τα πάντα για σένα. Δεν σου αρέσουν οι επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις, επιθυμείς σοβαρούς συναισθηματικούς δεσμούς που έχουν και προοπτικές. Δίνεις την πλήρη αφοσίωσή σου και δεν έχεις μάτια για άλλο πρόσωπο όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση. Όταν αγαπάς πραγματικά έναν άνθρωπο, δεν έχεις τον φόβο ή την ανασφάλεια να τον παντρευτείς και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Αρκετές φορές όμως μπορείς να εξιδανικεύσεις ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν το αξίζουν και να εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε μία σχέση, ελπίζοντας ότι θα πάει καλά, ενώ δεν υπάρχουν οι σωστές βάσεις.

Αριθμός ψυχής 7
«Πιο καλή η μοναξιά, από εσένα που δεν φτάνω»
Ο αριθμός της ψυχής σου φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που επιδιώκεις την απομόνωση και τον διαλογισμό, σου αρέσει να φτάνεις πάντα στην ουσία των πραγμάτων. Είσαι ένας ήσυχος, σιωπηλός και βαθιά σκεπτόμενος άνθρωπος και λειτουργείς πολύ με την διαίσθηση. Δεν σε ενδιαφέρουν μόνο οι δικές σου ανάγκες, οι δικές σου επιθυμίες, αλλά έχεις έντονες ευαισθησίες για όλα τα ζητήματα που διαδραματίζονται γύρω σου. Βιώνεις τα κοινωνικά προβλήματα σαν να είναι προσωπικά σου και μελαγχολείς όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι, για να αλλάξεις μία κατάσταση γύρω σου. Σου αρέσει η έρευνα, η μεταφυσική , η ψυχολογία και έχεις κλίση προς τις επιστήμες και την τεχνολογία. Στη ζωή σου θέλεις να διατηρείς την ψυχική σου ηρεμία, να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, γι αυτό και αναλύεις όλα σου τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, προκείμενου να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να απομακρυνθείς από όλους και από όλα, να ζήσεις για μία περίοδο μοναχικά, προκειμένου να σκεφτείς και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου.
Στα ερωτικά ζητήματα νιώθεις έλξη από άτομα που λειτουργούν ακριβώς όπως εσύ – γι αυτό και πολύ συχνά μπορεί να προκύπτει σχέση με άτομο που έχει και αυτό αριθμό ψυχής 7, όπως εσύ. Δεν εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου, δεν ανοίγεσαι εύκολα, δοκιμάζεις και τεστάρεις τους ανθρώπους και τα συναισθήματά τους, μέχρι να αποκτήσεις εμπιστοσύνη. Έστω και αν η πρώτη εντύπωση που δίνεις είναι πως είσαι ένας άνθρωπος απόμακρος, μοναχικός και ασυνήθιστος, είσαι μία πολύ ευαίσθητη ψυχή, που στην πραγματικότητα αυτό που θέλεις να βιώσεις είναι τη μία και αληθινή αγάπη. Αν κάποιος σε πληγώσει ή σε προδώσει, δεν θα το ξεχάσεις ποτέ σου και δεν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα αρνητικά συναισθήματα που σου δημιούργησε, γιατί πολύ απλά ...δεν έχεις μάθει εύκολα να γυρίζεις σελίδα.

Αριθμός ψυχής 8
«Θέλεις να αισθάνεσαι ότι είσαι σημαντικός και απαραίτητος»
Ο αριθμός της ψυχής σου φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που έχει έντονη την ανάγκη να δέχεται αναγνώριση και επιβράβευση για τις δραστηριότητές σου. Επικεντρώνεσαι πολύ στις υλικές σου ανάγκες και αφήνεις στην άκρη τις συναισθηματικές σου ανάγκες, τις οποίες παραμελείς συστηματικά. Η καριέρα σου είναι το Α και το Ω στη ζωή σου, θέλεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου, όχι απλά για να εξασφαλίσεις μία καλή οικονομική θέση, αλλά και για να έχεις κοινωνική διάκριση. Θέλεις εσύ να αποφασίζεις για όλους και για όλα και να αισθάνεσαι ότι είσαι απαραίτητος,
ότι η προσφορά σου είναι σημαντική και ότι όλοι έχουν την ανάγκη σου. Με αυτό τον τρόπο ικανοποιείς το «εγώ» σου και αποκτάς δύναμη και κυριαρχία που είναι τα απαραίτητα στοιχεία της ζωής σου.
Στα ερωτικά σου ζητήματα διατηρείς μία απόμακρη και αδιάφορη στάση. Δεν αφήνεσαι εύκολα στη δύνη των συναισθημάτων σου και προσπαθείς να κοντρολάρεις όσα αισθάνεσαι, προκειμένου να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες. Ακόμα και τις στιγμές που νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς με ρομαντισμό και τρυφερότητα, θα φρενάρεις τον αυθορμητισμό σου προκειμένου να μην πληγωθείς. Ο άνθρωπος που θα σε συντροφεύει θα πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι περηφάνια γι αυτόν, να έχει επαγγελματική καταξίωση, οικονομική άνεση και να είναι υλικά και συναισθηματικά γενναιόδωρος. Όταν βρεθεί στο δρόμο σου ένας άνθρωπος που θα καταφέρει να γκρεμίσει τις άμυνές σου, τότε εξωτερικεύεις την ζεστή, γλυκιά πλευρά του εαυτού σου και δείχνεις την αγάπη σου με δύναμη, πίστη και αφοσίωση.

Αριθμός ψυχής 9
« Προτεραιότητα για σένα είναι πάντα τα συναισθήματά σου»
Είσαι ένας άνθρωπος με αγνά αισθήματα, με ευαισθησίες, που πιστεύεις ότι όλα στη ζωή μπορεί να ξεπεραστούν, αν υπάρχει πραγματική αγάπη και πίστη. Ο αριθμός της ψυχής σου φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που έχεις ανάγκη να δώσεις και να πάρεις πολύ αγάπη. Είσαι φιλάνθρωπος, στοργικός και βοηθάς πάντα τους αδύναμους και όποιον σε έχει πραγματικά ανάγκη. Είσαι υπεράνω χρημάτων και αυτό που σε ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να έχεις και να διατηρείς σωστές σχέσεις, που θα γεμίζουν την ψυχή σου με γλυκά συναισθήματα. Δεν θα κοιτάξεις ποτέ το χρώμα, τη φυλή, την εθνικότητα, την θρησκεία ή την επαγγελματική και οικονομική καταξίωση ενός ανθρώπου. Προσπαθείς πάντα να εισχωρήσεις στα άδυτα κάθε ψυχής, να καταλαβαίνεις τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες. Το πάθος της ζωής σου είναι να αλλάξεις τον κόσμο, να αλλάξεις τους ανθρώπους και να ομορφύνεις όσο περισσότερο μπορείς τη ζωή την δική σου, αλλά και των γύρω σου.
Στην ερωτική σου ζωή διακρίνεσαι από πάθος, ρομαντισμό και ιδεαλισμό. Δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου, τα εξωτερικεύεις σαν ένας χείμαρρος, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Πάντα ακολουθείς την καρδιά σου και ακόμα και όταν ξέρεις ότι θα κάνεις λάθος και θα πληγωθείς, συνεχίζεις να επιμένεις. Βιώνεις στα άκρα τα συναισθήματά σου και όταν αγαπάς θυσιάζεσαι. Η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βρεις την «αδελφή ψυχή σου», « το κάρμα σου», το άλλο σου μισό που θα σε ολοκληρώσει!

i-diadromi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...