ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Μυστήριο με το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε σήμερα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.Το μόνο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές είναι ένα σταθερό τηλέφωνο της Λαμίας με ένα γυναικείο όνομα. Ο αριθμός βρέθηκε γραμμένος σε χαρτί που ήταν μέσα στο πορτοφολάκι της άγνωστης γυναίκας, που βρέθηκε πάνω της. Μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν επίσης 55 ευρώ καθώς και εισιτήρια του αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας και απόδειξη από super market της Λαμίας.Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε επιβάτιδα λεωφορείου του ΚΤΕΛ που περνούσε από την παραλιακή οδό της Αγίας Μαρίνας.
Η θάλασσα το είχε ξεβράσει ακριβώς μπροστά στις ψαροταβέρνες, λίγα μέτρα από την μεγάλη γέφυρα. Η ηλικία της προσδιορίζεται γύρω στα 40, φορούσε τα ρούχα της και έφερε βέρα στο δεξί χέρι. Το πτώμα δεν είχε κακώσεις, παρά κάποιες μικρές αμυχές, που μπορεί να ήταν και από τις πέτρες, ενώ δεν ήταν μελανιασμένο και αυτό δείχνει πως ό,τι έγινε, έγινε μόλις λίγες ώρες πριν ξεβραστεί.
Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, με πιθανότερο αυτό της αυτοκτονίας. Φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση, τόσο για το αν ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό, όσο και για την ώρα του τραγικού συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...