ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

33χρονος αγρότης έταζε καριέρα modeling σε ανήλικες και τις βίαζε

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματική ποινή 90. 000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε 33χρονο που παραμύθιαζε ανήλικα κορίτσια.
Υπόσχονταν καριέρα μοντέλου σε ανήλικα κορίτσια, πείθοντάς τα με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο να φωτογραφηθούν γυμνά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και να
έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.
Ο 33χρονος αγρότης "ψάρευε" τα θύματα του ηλικίας 14 έως 16 ετών μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχε δημιουργήσει ψεύτικο profile.
 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρουσιάζονταν ως φωτογράφος πρακτορείου μοντέλων και υπόσχονταν στα κορίτσια υψηλές αμοιβές και καριέρα στο χώρο του modeling.

Ο 33χρονος συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο στο χωριό Εσωβάλτα της Πέλλας, έπειτα από καταγγελία δύο 16χρονων κοριτσιών. Σε αποθήκη στη συγκεκριμένη περιοχή που είχε μετατρέψει σε φωτογραφικό στούντιο, βρέθηκαν στην κατοχή εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων κοριτσιών.


Σε κάποιες από αυτές, μάλιστα, εμφανίζονταν ο ίδιος σε ερωτικές σκηνές με τις ανήλικες, ενώ σε κάποιες άλλες εμφανίζονταν δύο κοπέλες σε μεταξύ τους ερωτικές σκηνές.


Απολογούμενος στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι προέβη στις πράξεις για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...