ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Το περιοδικό που συνοδεύει το DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Το περιοδικό που συνοδεύει το 2ο ερωτικό DVD της Tζούλιας Αλεξανδράτου, «Τζούλια 2 Μαύροι» είναι γεμάτο εικόνες. Θα τις αφήσουμε να μιλήσουν μόνες τους.
Στο εξώφυλλο, διακρίνεται ο εμπνευσμένος τίτλος «Τζούλια 2 Μαύροι», με την Τζούλια να σε κοιτά στα μάτια με λάγνο, αθώο, τάχα μου, ύφος ενώ ο Ομάρ στέκεται καμαρωτός καμαρωτός να σε κοιτά στα μάτια.



Η έκπληξη έρχεται στις σελίδες 2-3 με ένα εκτενές ρεπορτάζ σε φρέσκα celebrity gossip news, όπως είναι η αποκάλυψη της Kesha που λέει πως ήξερε τα πάντα για το sex από την ηλικία των 7 χρόνων ή το γεγονός πως ο Sting και η γυναίκα του μπορούν να κάνουν για 5 ώρες sex.


Στη σελίδα 4 βλέπουμε την Τζούλια σε μια αποκαλυπτική φωτό ενώ δίπλα γράφει διάφορα για την επιστροφή της στη βιομηχανία του πορνό, 11 μήνες μετά το «Απαγορευμένο».


Δίπλα είναι το βιογραφικό των πρωταγωνιστών, του Γιόακιμ και του Ομάρ.

Ο Ομάρ


Και ο Γιόακιμ


Στη συνέχεια υπάρχει το θέμα για τους ποδολάγνους με τίτλο «…πατούσες που θα δεχόμουν να με πατήσουν», δείχνοντας τα πόδια πολλών γυναικών μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Κάρμεν Ηλέκτρα, η Κριστίνα Ρίτσι, η Τζέσικα Μπιέλ, η Κάιλι Μινόγκ, η Κέιτι Πέρι, η Εύα Λονγκόρια και άλλες.


Στην επόμενη σελίδα έρχεται η αποκάλυψη. Η Sirina Entertainment κάθε Παρασκευή θα κυκλοφορεί την Sirina News με δώρο κάποια DVD. Στο πρώτο φύλλο θα έχει ένα DVD με ελληνικό ερασιτεχνικό περιεχόμενο, την ταινία «Μουσκεμένα Θρανία» και την ταινία του Μπρους Λι «Ο Μύθος», το πρώτο από τα τρία μέρη. Τσόντα και ξύλο δηλαδή.


Ύστερα από αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη ακολουθεί το διεθνές θέμα του περιοδικού που δεν είναι άλλο από τα κορίτσια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ υπάρχουν και διάφορες πληροφορίες για τις τρέλες του Σίλβιο με κάποια από αυτά τα κορίτσια.


Στις τελευταίες σελίδες του περιοδικού το κλίμα ελαφρύνεται καθώς υπάρχουν φωτογραφίες από μηνύματα στον τοίχο και διάφορες άλλες που τραβήχτηκαν στο δρόμο.



yupi.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ, εδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...