ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Νέα Υόρκη: βασανιστήρια με αλυσίδες στο ψυγείο

Οκτώ μέρες δεμένη σε ψυγείο πέρασε μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη και όχι επειδή της άρεσε. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου έμενε βρήκε έναν επώδυνο τρόπο ως αντάλλαγμα της "φιλοξενίας" του. Η αστυνομία τη βρήκε με τραύματα σε όλο της το σώμα. Σε αυτήν την ζωή όλα τα έχουμε δει αλλά να δένει ο ιδιοκτήτης, την 27χρονη νοικάρισσα του στο σε ψυγείο με αλυσίδες και μαστίγια, είναι κάτι το πρωτόγνωρο!
Το συμβάν έλαβε χώρα σε προάστιο της Νέας Υόρκης, όπου η γυναίκα μαγείρευε και καθάριζε το σπίτι του άνδρα με αντάλλαγμα να μένει εκεί χωρίς να πληρώνει ενοίκιο. Ο ιδιοκτήτης ήταν ο John Hopkins, που... τον βαραίνουν πολλές κατηγορίες όπως βιασμός, επίθεση. Για να φύγει από το τμήμα κατέβαλε πρόστιμο εγγυητικής 350.000 δολάρια. Οι ισχυρισμοί της γυναίκας αναφέρουν λεπτομερώς πώς οκτώ μέρες περνούσε βασανιστήρια μέσα στο σπίτι, και το μόνο που έκανε ήταν να τρώει και να πίνει νερό, ενώ ήταν δεμένη με αλυσίδες στο ψυγείο.


Επίσης οι αξιωματικοί της αστυνομίας βρήκαν κοντά στο κρεβάτι μαστίγια, σχοινιά και χειροπέδες.
Όταν την εντόπισαν οι άνδρες της αστυνομίας, τη μετέφεραν κατευθείαν στο νοσοκομείο λόγω αιμορραγίας και πολλαπλών τραυμάτων σε όλο της το σώμα, ενώ όπως δήλωσε η ίδια δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αυτοκτονήσει.
Την βρήκαν με δεμένα τα μάτια και φιμωμένη με ταινία.
Ο 45χρονος άνδρας ήταν σεφ στην περιοχή του Μανχάταν και είχε να εμφανιστεί στην δουλειά του, μια εβδομάδα. Όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές δεν είχε δώσει καμία αφορμή μέχρι το συγκεκριμένο περιστατικό.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η δικαιοσύνη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος άνδρας το 2004 είχε ξυλοκοπήσει 25χρονο σε μπαρ, αλλά η υπόθεση τότε είχε μπει στο αρχείο.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...