ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Πρόωρο τέλος για τις "Κούκλες"

Η μεγάλη ανατροπή έρχεται στις «Κούκλες» του Mega. Η σειρά τελειώνει οριστικά στις 16 Μαρτίου, καθώς αποφασίστηκε λόγω μέτριων «πτήσεων» στους πίνακες τηλεθέασης της AGB, να μην τραβήξει η ιστορία της μέχρι το τέλος της season. Επίσης, από την επομένη Τετάρτη οι «Κούκλες» αλλάζουν ώρα προβολής, ενώ στο αυριανό επεισόδιο οι τηλεθεατές της σειράς θα πουν αντίο στον Σωκράτη Αλαφούζο. Ο ήρωας που υποδύεται, ο Ανδρέας, σύζυγος της Μιμής (Ράνια Σχίζα), σύμφωνα με το σενάριο, έχει δεχθεί την επαγγελματική πρόταση που του έγινε από μια εταιρία στο Λονδίνο και έτσι φεύγει από την Ελλάδα.
 
Από την άλλη, η Άννα (Μαρία Ζορμπά) έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τη δική της αλήθεια — μιας και δεν έχει αποκαλύψει στις υπόλοιπες «Κούκλες» ότι είναι παντρεμένη με παιδί, και ότι έφυγε μακριά τους. Ωστόσο, μετά την άφιξη του γιου της στην Αθήνα, ετοιμάζονται να έρθουν να τους βρουν ο σύζυγός της αλλά και η πεθερά της!!!
Από την επόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου, οι «Κούκλες» θα μεταδίδονται πλέον στις 22.50, καθώς την προηγούμενη ώρα τους τη δάνεισαν στο «Πενήντα–Πενήντα» που έχει πρεμιέρα την ίδια ημέρα (στις 21.50).


yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...