ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Παρωδία: Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Στην κατηγορία "Παρωδία" παρουσιάζονται οι "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα, πρόσωπα ...και όχι μόνο, αλλά από την πλευρά της σάτιρας. Όλα τα άρθρα της συγκεκριμένης κατηγορίας προέρχονται από το σατιρικό site της "Φρικηπαίδεια". Η κατηγορία της "Παρωδίας" σήμερα αναφέρεται στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

 

Λειτουργία του ΔΝΤ

Το ΔΝΤ φροντίζει για το μαζικό αδυνάτισμα του λαού μιας χώρας με συγκεκριμένες μεθόδους. Το πρόγραμμα λειτουργίας έχει αναπτυχθεί από ειδικούς επιστήμονες με καταπληκτικά αποτελέσματα όπως όλες οι δίαιτες. Πιο συγκεκριμένα, συνιστάται μεγάλη μείωση θερμίδων (δαπάνες) και αλλαγή διατροφικών συνηθιών (σόλες παπουτσιών, αρουραίοι, πτώματα εξαμβλωμάτων για τις απαραίτητες πρωτεΐνες). 


Τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι η μαζική αυξάνει την υγεία και την ευημερία των κατοίκων ενώ ταυτόχρονα τονώνει την ευεξία και αυτοπεποίθησή τους. Ταυτόχρονα, ανοίγουν μαζικά τα γυμναστήρια για περαιτέρω γράμμωμα Μποντιμπιλτεράδων και όχι μόνο. Οι χώρες που συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μετονομάζουν το συνταγματικό τους όνομα με την πρόσθεση ενός -σταν στο τέλος κάθε χώρας, όπως: Τζατζικιστάν, Τουρκιστάν, Ρουμανιστάν, Αγγλιστάν, Βραζιλιαστάν, Κιναστάν, Ελλαδιστάν... Και πιο προσφατα Ελλαδιστάνσταν.
Με αυτές τις μεθόδους επιτυγχάνεται η παγκόσμια κυριαρχία... Εεε λάθος... η Παγκόσμια ειρήνη εννοούσα...




Δυσκολίες του ΔΝΤ στις Μεταφορές

Το ΔΝΤ προκειμένου να συμβάλει στο αδυνάτισμα, στην καταπολέμηση και στην αφάνιση του φαινομένου του θερμοκηπίου που προκαλεί θανατηφόρα για την υγεία αέρια, καταργεί τις μεταφορές και επιστρατεύει εναλλακτικές μορφές μεταφοράς. Εξάλλου είναι γνωστό ότι τα νέα μαθήματα επιμόρφωσης περιλαμβάνουν την εκμάθηση ποδήλατου σε όλους και φυσικά να μάθουν οι πάντες από πατίνι. Για την τόνωση της ευεξίας θα πρέπει να χαμογελάμε και να κάνουμε ποδήλατο ταυτόχρονα. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο διαφημιστικής καμπάνιας του ΔΝΤ με στόχο την εκμάθηση των παππούδων να κάνουν parkour και των γιαγιάδων να κάνουν την 360 γύρισμα στο πατίνι.



Πηγαίνοντας για δουλεία

τα ταξί (οι γυναίκα δεν χρειάζεται να βάλει μάσκα είναι μπροστά έτσι δεν την απασχολούν τα τοξικά αέρια)


Αναμνηστικά gatzets του ΔΝΤ

Το ΔΝΤ εκτός από τα παραπάνω έχει και δεύτερη σημασία (που είναι συμπληρωματική των προαναφερθέντων (παραπάνω). Αναφέρεται και σαν ΔυΝαμίΤης ΔωΝηΤης. Η σημασία αυτή έχει κρυμμένο νόημα, αφού θα έχει παρόμοια χρήση με το γνωστό "κίνκυ" σεξουαλικό βοήθημα, δηλαδή με την έλευση του ΔωΝηΤη θα μας απαυτώσουν όπως και από όπου μπορούν με τα νέα μέτρα τους. Το απάυτωμα θα είναι αργό στην αρχή (μέχρι να το συνηθίσουμε) και όσο πάει θα γίνεται όλο και πιό γρήγορο και βασανιστικό. Τελικά από την εξαντλητική και επαναλαμβανόμενη χρήση του ΔωΝηΤη, θα αδυνατίσουμε όλοι, μέχρι να μείνουν μόνο τα κόκκαλα. Για να μας το παρουσιάσουν πιό ύπουλα, μεταμφίεσαν τον ΔωΝηΤη στον τρισμέγιστο Κθούλου, με σκοπό να μην αντισταθούμε βλέποντάς τον. Δυστυχώς όμως ο Κθούλου κουρασμένος από την δημιουργία του κόσμου, το έβδομο νανοδευτερόλεπτο κοιμήθηκε. Έτσι δεν πρόλαβε να δεί τα ιλ να διαπράττουν αυτή την ιεροσυλία, που έφτιαξαν είδωλο στο όνομά του, για να τα καταστρέψει με την τιτάνια δύναμή του.


Αναμνηστικό ΔωΝηΤης μεταμφιεσμένος στον τρισμέγιστο Κθούλου

Ένας δωρεάν ΔωΝηΤης από την ΔΝΤ με πολλή πολλή αγάπη για τον κάθε πολίτη για να των συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές του

Πρόγραμμα γυμναστικής


* Κάνοντας Τρέξιμο κάθε μέρα 2 με 3 φορές το γύρο της πόλης τους π.χ Αθήνας μπας και τους κάτσει καμιά δουλειά.

* Δουλεία στα λατομεία για γερά μπράτσα

* Βάρη στο τέλος της ημέρας για επιπλέον φούσκωμα

* Άλλες πιο τσουχτερές, δονούμενες ενασχολίσεις 

frikipaideia.wikia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...