ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα...








  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Έχετε ανάγκη να μαζέψετε τις δυνάμεις σας για να πάρετε αποφάσεις. Ο Δίας σάς έχει φέρει μια αισιοδοξία, αλλά μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας. Προσπαθήστε για το καλύτερο, κυρίως να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις προσωπικές σας σχέσεις, αν σχετίζεστε μάλιστα με Αιγόκερω και Σκορπιό. Προσέξτε τις ίντριγκες αυτή την περίοδο και μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Νέες ελπίδες και σχέδια ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και εσείς θα έχετε μεγαλύτερη ενέργεια και λιγότερα νεύρα. Μια φιλία που θα καταλήξει σε ερωτικό ενδιαφέρον θα είναι σημαντική για σας, κυρίως αν είναι Παρθένος και Ιχθύς. Μην αφήνετε υποθέσεις άλυτες πίσω σας, γιατί θα μπερδευτείτε αρκετά και μετά δεν θα έχετε χρόνο για να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες και κυρίως επαγγελματικές.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Μπαίνουμε σε περίοδο που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτά που λέτε και αυτά που ακούτε και  υπογράφετε. Θα υπάρξει παραπληροφόρηση και δεν θα ξέρετε πραγματικά τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο Τοξότη και Ιχθύ μπαίνετε σε εποχή μεγάλης διαστρέβλωσης. Κρατήστε γερό τιμόνι στα οικονομικά, γιατί θα γίνουν λάθη.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η περίοδος αυτή είναι πολύ δημιουργική και ιδιαίτερα συναισθηματική για σας, αφού θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα κάνετε πραγματικότητα οτιδήποτε σας συμφέρει και σας κάνει καλό. Η ερωτική σας ζωή θα φτιάξει αρκετά και οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρία να γνωρίσουν ένα πολύ δημιουργικό ψαράκι. Αν και αγαπάτε πολύ το σπίτι σας, ένα ταξιδάκι θα σας έφτιαχνε το κέφι.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Μετά την ταραχή και την ένταση του Φεβρουαρίου, καλό είναι να ηρεμήσετε, γιατί είχατε αναστατωθεί ιδιαίτερα με τις στενές σας σχέσεις. Εντοπίστε τον χαμένο σας εαυτό αυτό το διάστημα και δείξτε τις ευαισθησίες σας κυρίως σε έναν Τοξότη αλλά και σε έναν Αιγόκερω, γιατί πρέπει να πλησιάσετε πιο κοντά τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Τα οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν θα βρείτε τρόπο να τα λύσετε

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Είναι η εποχή της δράσης αλλά και της αντιπαλότητας. Εσείς θα διαλέξετε με ποιον τρόπο θα κατευθύνετε την ενέργειά σας. Σε αυτή τη φάση μέσα στον χώρο της δουλειάς σας θα γνωρίσετε έναν Κριό, ο οποίος
    απέχει πολύ από τα δικά σας μέτρα και σταθμά, αλλά σας γοητεύει ιδιαίτερα. Μην περιμένετε από άλλους να σας δώσουν χρήματα, χωρίς να τα ζητήσετε εσείς και μάλιστα πιεστικά.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Όπου εκδηλώσετε το συναίσθημά σας θα είναι επειδή το χρωστάτε και υπάρχει ανάγκη να το δώσετε. Αν αποφασίσετε να ζήσετε με έναν Ιχθύ, σημαίνει ότι είναι πολύ καρμικό πρόσωπο και πρέπει να είστε μαζί. Επίσης, αν ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, όπως την τέχνη, εκφράζεστε και αυτό σας κάνει πολύ καλό. Ο Δίας σάς βοηθάει να επεκταθείτε.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    α πάντα γύρω σας ηρεμούν και παίρνουν θετική μορφή. Εσείς ξαφνικά γαληνεύετε και είστε έτοιμοι στις νέες προκλήσεις.Τα οικονομικά σάς ενδιαφέρουν και κάνετε ίσως κινήσεις υπερβολής, οι οποίες όμως καταλήγουν να είναι συμφέρουσες για σας. Ένας Κριός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη ζωή σας, εάν δεν έχει ήδη μπει. Επειδή χρειάζεστε ισορροπία στις σχέσεις σας, τολμήστε να κάνετε τομές.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Μπήκατε σε μια περίοδο φαινομενικής ηρεμίας, αλλά με εσωτερικό τσουνάμι, που σημαίνει ότι μπορεί να μπερδευτείτε αλλά και να μπερδέψετε με τη στάση σας κι άλλα άτομα. Συγκρατήστε τον εαυτό σας
    από τις υπερβολές και παραμείνετε ψύχραιμοι. Το συναίσθημα με τη λογική θα συγκρουστεί και δεν θα καταλάβετε πιο είναι το σωστό και το λάθος. Ψυχραιμία θα τα καταφέρετε.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Επιτέλους οι προσπάθειές σας θα βγάλουν καρπούς, πολλούς και καλούς. Δικαιώνεστε πανηγυρικά και αυτό σας βγάζει από πολλά αδιέξοδα. Ξεκινάτε με ταξίδια επαγγελματικά. Μια καινούρια γνώση θα σας
    βοηθήσει. Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στον Αιγόκερω και να πριμοδοτεί κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Κριός και Λέων σάς επηρεάζουν άμεσα ερωτικά.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Μετά από τη δράση θα ηρεμήσετε και θα προετοιμαστείτε για τον επόμενο γύρο. Μπορεί να χαλαρώσετε, αλλά τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σας απασχολούν. Θα πρέπει να μην αφήσετε τα ηνία από τα χέρια σας και να μην εμπιστεύεστε σε άλλους τα θέματά σας. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας εξακολουθεί να επηρεάζει και να δίνει έμπνευση και μια τάση φυγής κυρίως στους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Ήρθε η δική σας η σειρά να δράσετε και να κάνετε τα μικρά θαύματα, που όταν θέλετε γίνονται πραγματικότητα. Κυρίως όσοι ασχολείστε με δημιουργικά θέματα και τέχνη είναι η εποχή των εμπνεύσεων, αφού και ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας και σας δίνει νέες ιδέες και εμπνεύσεις. Από την άλλη, ο Άρης θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Κυρίως θα κάνετε καινούρια ξεκινήματα καθαρά και απελευθερωμένα από λάθη και αρνητική ενέργεια. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας, ακόμα και με έναν Ζυγό.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη



yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...