ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τα Ζώδια για αυτή την εβδομάδα...









  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Τώρα που ο Δίας έχει μπει στο ζώδιό σας θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης και απελευθέρωσης απ’ όλα τα κακώς κείμενα. Κυρίως τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα θα τα κάνετε στον επαγγελματικό αλλά και στον συναισθηματικό τομέα. Όσοι είχατε αρρωστημένες σχέσεις θα προχωρήσετε μπροστά. Ένας Ζυγός θα ανεβάσει τον πήχη ψηλά στη σχέση σας, καθώς θα σας υποχρεώσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Περνάτε δύσκολα, αφού είστε αναγκασμένοι να διαλύσετε τα μέχρι τώρα σχήματα που ζείτε και δουλεύετε μέσα σε αυτά. Αν δεν θέλετε να χαλάσετε κάτι, θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μη βλέπετε τους άλλους σαν εμπόδιο στα σχέδιά σας. Αν σχετίζεστε με Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο χρειάζεστε ψυχραιμία για να μη βγουν όλα τα απωθημένα σας στην επιφάνεια.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Πολύ καλή περίοδος, αφού η έμπνευσή σας είναι στο ζενίθ και μια ομάδα φίλων ή συνεργατών σάς βοηθάει να υλοποιήσετε όλη αυτή την ενεργητικότητα. Επιτέλους καταλαβαίνετε στον ερωτικό τομέα τι πρέπει να κάνετε και είστε ξεκάθαροι απέναντι σε όσους σας ζητάνε πράγματα. Ένας Αιγόκερως κάπου υπάρχει στη ζωή σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν ξεκινήσετε κάτι μαζί του 


  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Περίεργη εποχή όσον αφορά τις σχέσεις σας. Ίσως ο σύντροφός σας σας ζητάει να κάνετε υπέρβαση, δηλαδή να αλλάξετε αυτά που δεν μπορεί να ανεχτεί. Αν σχετίζεστε με Υδροχόο ή Παρθένο θα υπάρξουν δυσκολίες και δεν θα πρέπει να αδιαφορήσετε απέναντι στο πρόβλημα. Επειδή αυτή την περίοδο τα οικονομικά σας εξαρτώνται από τις συνεργασίες σας, πρέπει να γίνετε πιο φιλικοί και εύκολοι στην προσέγγιση.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Οι άλλοι ορίζουν για λίγο το μέλλον και την πορεία σας. Γι’ αυτό κάποιοι νιώθετε παγιδευμένοι και θέλετε να πετάξετε από δίπλα σας οτιδήποτε σας καταπιέζει και σας κατευθύνει. Δεν θα υποταχτείτε αν ακολουθήσετε τις ιδέες και τη γνώμη των άλλων, αλλά αντίθετα έτσι μαθαίνετε να μοιράζεστε και κατά κάποιον τρόπο να ελέγχετε και το μεγάλο σας εγώ. Ένας Τοξότης θα μπει στη ζωή σας και θα σας αναστατώσει.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Νιώθετε περίεργα και προσπαθείτε επιτέλους αυτό να το μοιραστείτε με τους γύρω σας. Παρόλο που δεν ανοίγεστε στους άλλους, τώρα με το κίνητρο να κατακτήσετε έναν Υδροχόο θα το κάνετε, γιατί έχετε βάλει στοίχημα να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές σας δυσκολίες και να αλλάξετε τη ζωή σας. Γίνεστε σιγά σιγά πολύ παρορμητικοί, πιο αυθόρμητοι και τολμηροί.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Είστε σε δυναμική φάση και προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Στην εργασία σας κάνετε νέα ξεκινήματα και ψάχνετε να βρείτε φρέσκες ιδέες για να τις εφαρμόσετε. Ένας Κριός στον ίδιο χώρο σάς ανανεώνει και σας δείχνει πολύ θερμό ενδιαφέρον. Στο σπίτι κάνετε ανανεώσεις και προσπαθείτε να δουλέψετε πιο ομαδικά με την οικογένειά σας. Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι θα γνωρίσετε κι έναν Τοξότη.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Τα νεύρα και η συναισθηματική πίεση που νιώθετε από διάφορα γεγονότα σάς κάνουν έξαλλους. Κάντε υπομονή και θα περάσουν οι εντάσεις, χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο. Σίγουρα ένας Υδροχόος παίζει σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την κατάσταση και πρέπει να δείτε πιο θετικά όλα τα εξωτερικά γεγονότα που γίνονται για να φερθείτε ανάλογα. Οι νέες ιδέες είναι απαραίτητες.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Μια χαρά τα καταφέρνετε και κυρίως οικονομικά, αφού σας στηρίζουν φιλικά διάφορα άτομα και κυρίως κάποια που έχουν μια πρωτότυπη δουλειά και η συνεργασία μαζί τους είναι απαραίτητη. Χρειάζεστε οπωσδήποτε ανανέωση στον χώρο του σπιτιού για να προχωρήσετε. Η καριέρα σας είναι σε άνοδο, αλλά θα υπάρξουν δυσκολίες αν συνεργαστείτε με άτομο που σας ενδιαφέρει και συναισθηματικά.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 4/2 έως 1/3 θα σας δώσει λάμψη και τύχη που τόσο έχετε ανάγκη. Τα άστρα έχουν αποφασίσει να έρθει ένας έρωτας στη ζωή σας και κυρίως σε όσους είστε μόνοι. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο για να χαρείτε ό,τι σας έρχεται. Μπορεί να σας κινήσει το ενδιαφέρον ένα νέο χόμπι και σίγουρα θα συναντήσετε έναν Κριό που θα σας αλλάξει πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωή σας.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Είστε στα πάνω σας. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και σας προσφέρει νέες ιδέες και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Τώρα αρχίζει η υλοποίηση όλων των σχεδίων σας. Ο Άρης θα σας βοηθήσει να κάνετε τις ιδέες σας πράξη. Επειδή όμως είστε ευάλωτοι αυτή την περίοδο στα σχόλια των άλλων, καλό είναι να μη δίνετε σημασία σε οτιδήποτε ακούτε. Με ένα Λιοντάρι σίγουρα θα γεμίσετε τις ώρες σας, ενώ θα παραξενευτείτε με τη συμπεριφορά ενός Παρθένου.


  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Mάλλον έχετε απομονωθεί και θέλετε να βρείτε την προσωπική σας αλήθεια, καθώς έχετε μπερδευτεί πολύ κυρίως με έναν Ζυγό κι ένα Λιοντάρι, που είναι καρμικό σας ταίρι. Δεν πρέπει να ακούτε κανέναν για να προχωρήσετε μπροστά και είναι απαραίτητο να κρατήσετε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Οικονομικά έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να τα βάλετε όλα σε τάξη κάνοντας μια νέα αρχή. 

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...