ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Άτυχος δύτης κατασπαράχτηκε από λευκούς καρχαρίες

Έρευνες για να εντοπιστεί το άψυχο σώμα ενός άτυχου δύτη ο οποίος κατασπαράχτηκε από δύο λευκούς καρχαρίες διενεργούν οι αρχές της νότιας Αυστραλίας.
Ο Πίτερ Κλάρκσον δέχτηκε επίθεση από δύο λευκούς καρχαρίες τη στιγμή που ανέβαινε στο σκάφος το οποίο τον περίμενε. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως οι δύο καρχαρίες παρακολουθούσαν το θύμα και ανέμεναν τη στιγμή που θα ανέβαινε στην επιφάνεια. 
Ο άτυχος άνδρας στο παρελθόν είχε γλιτώσει την τελευταία στιγμή επίθεση από καρχαρία ωστόσο αυτή την φορά δεν τα κατάφερε.



Έντονα αντιδρούν οι ψαράδες της περιοχές καθώς ισχυρίζονται πως από τη στιγμή που απαγορεύτηκε το σκότωμα καρχαριών, πολλαπλασιάστηκαν γεγονός που αύξησε και τις επιθέσεις.
Το ψάρεμα «abalone» αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες δραστηριότητες στην περιοχή αποδίδοντας κάθε χρόνο 30 εκατ. δολάρια από τις εξαγωγές. Οι τοπικές Αρχές αναφέρουν ότι αν και η εμφάνιση καρχαρία είναι πολύ συχνή, οι επιθέσεις στον άνθρωπο είναι σπάνιες. Η τελευταία φορά που είχε συμβεί θανατηφόρα επίθεση στη Νότια Αυστραλία ήταν πριν έξι χρόνια ενώ από το 1985 μέχρι σήμερα έχουν πεθάνει έντεκα άτομα.


stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...