ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Alexander Holland: δεν θέλει να του "φύγει" ο Κανάκης από τον Ant-1

«Τον Κανάκη και τα μάτια σας». Αυτό διαμήνυσε στα στελέχη του ΑΝΤ1 ο νέος διευθυντής Alexander Holland μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε  με το Θεσσαλονικιό παρουσιαστή. Ο Γερμανός, θεωρώντας το «Ράδιο Αρβύλα» χρυσορυχείο για τα ταμεία του σταθμού είναι από τις πρώτες εκπομπές με τις οποίες έχει... συμπληρώσει τη λίστα της νέας season.
Μάλιστα, δε δίστασε να ζητήσει την αύξηση των επεισοδίων χωρίς όμως να αποσπάσει την απάντηση που επιθυμούσε, καθώς η δημοφιλής παρέα δεν έδειξε διάθεση να τον ικανοποιήσει. Ο Κανάκης κάνοντας λόγο για ένα ιδιαίτερα επίπονο και κουραστικό concept του μίλησε ακόμα και για το ενδεχόμενο να μη συνεχιστεί η εκπομπή τη νέα season, αν τα μέλη της κρίνουν πως δε μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της.


Κάτι που ταρακούνησε τον ισχυρό άντρα, ο οποίος του ανέφερε πως το εκλαμβάνει σαν αστείο, αφού ο σταθμός είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει οποιαδήποτε βοήθεια ώστε να διευκολυνθεί το έργο τους.

Ωστόσο, για το φόβο των… Ιουδαίων και εκμεταλλευόμενος τη στενή φιλία του Γιάννη Λάτσιου με τον Κανάκη ανέθεσε στο διευθυντή του ψυχαγωγικού προγράμματος να τον έχει από κοντά ορίζοντας τον υπεύθυνο για τις αποφάσεις των Μακεδόνων.

Πάντως, ακούγεται πως αν και ο Κανάκης φάνηκε ανένδοτος ως προς την αύξηση των εκπομπών, ο ΑΝΤ1 αφήνει ακόμα ανοικτό το ζήτημα πιστεύοντας πως με κάποια δέλεαρ και την απαιτούμενη πίεση ίσως  κατορθώσει να τον μεταπείσει αλλάζοντας τα δεδομένα.

katse-kala.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...