ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

10 stars του Hollywood που έχουν παραδεχτεί τις ομοφυλοφιλικές τους προτιμήσεις

Και όμως η τεράστια καριέρα ,τα πλούτη ,η δόξα και η διασημότητα δεν τους εμπόδισαν να παραδεχτούν ανοιχτά ενώπιον όλων των θαυμαστών τους πως πρεσβεύουν μια διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα:






 

Elton John
 

Ο Sir Elton John είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς και τραγουδιστές της ποπ. Elton John (αρχικό όνομα Reginald Kenneth Dwight) γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1947, στο Pinner, Middlesex στην Αγγλία. Από την πρώιμη παιδική ηλικία συνέδεσε τη ζωή του με τη μουσική, παίζοντας πιάνο στο "Royal Academy of Music". Στην δεκαετία του 70 είχε κερδίσει παγκόσμια δημοτικότητα και από την επιτυχία του ειπώθηκε πως είναι τους performers που κυριολεκτικά είχε άστρο τόσο από την λάμψη που εξέπεμπε η καριέρα του τόσο και από τα φανταχτερά ρούχα που φορούσε. Γνωστά singles του όπως το και πολλά άλλα εμφανίστηκαν στο Top 40 charts και έκαναν ρεκόρ για περισσότερα από 30 χρόνια. Επίσης, ίδρυσε την οργάνωση κατά του AIDS που συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη και την εξάλειψη προκαταλήψεων εναντίον ανθρώπων που πάσχουν από HIV / AIDS. Το 1994, Elton John χρήστηκε με το αξίωμα του ιππότη από την βασίλισσα Ελισάβετ Β’. 


Rupert Everett



Ο Rupert Everett δεν ντρεπόταν να δηλώσει ανοικτά τις ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις του από το 1989, δηλαδή στην ηλικία των 30. Γεννήθηκε στην Αγγλία από εύπορη οικογένεια 29 Μαΐου, 1959 και ανακάλυψε την αγάπη του για την ηθοποιία σε. Κάνοντας τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο ενεργεί μεθοδικά κερδίζοντας γρήγορα την αναγνώριση του κοινού. Τιμήθηκε από τα Βραβεία Θεάτρου ως Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Ηθοποιός του 1980. Σημαντικές ταινίες του περιλαμβάνουν: “Μια άλλη χώρα” (1984), «Ο γάμος του καλύτερου φίλου μου” (1997), “Shakespeare in Love” (1998), “Μια ιδανική σύζυγος» (1999), και πολλοί άλλοι τίτλοι. Αν και συχνά ενεργούσαν ως γκέι χαρακτήρας, είναι γνωστός και για άλλους θαυμάσιους ρόλους. Τον τελευταίο καιρό έχει επεκταθεί το ταλέντο του και σε κινούμενα σχέδια, όπως το Prince Charming φωνή “Shreck 2″. Η απόφαση του να φανερώσει τις προτιμήσεις του όχι μόνο δεν επηρέασε τη σταδιοδρομία των ταινιών του, αντίθετα απέδειξε ότι οι άνθρωποι είναι ταλαντούχοι, ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό φύλου τους. 


George Michael



Ο George Michael , γεννημένος στις 25 Ιουνίου του 1963 κέρδισε τη φήμη του ως ένας δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Η επιτυχία ήρθε πρόωρα όταν αυτός τραγούδησε στα «Wham», που ίδρυσε μαζί με τον καλύτερο φίλο του Andrew Ridgelev κατά το πρώτο εξάμηνο του 1980. Μέσα από την καριέρα του εμφανίστηκε σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών στυλ από το ραπ , μπαλάντες σόλο αλλά και funky χορευτική μουσική. Σε όλο τον κόσμο ξεχωρίζουν τα εξής τραγούδια “Careless Whisper”, το “Last Christmas” Χριστούγεννα, “Freedom 90″, “Fastlove”, και κέρδισε πραγματική αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες Male Singers. Το ντεμπούτο άλμπουμ του “Faith” έγινε νούμερο 1 σε όλο τον κόσμο πάνω από μία φορά. Μετά από ένα περιστατικό στο Beverly Hills Park στην αίθουσα ανάπαυσης, όπου συνελήφθη για ”συμμετοχή σε άσεμνες πράξεις» έγινε γνωστός ως gay. 


Jean-Paul Gaultier


Ίσως ο πιο εκκεντρικός και αμφιλεγόμενος σχεδιαστής μόδας και είναι και ένας λόγος που ονομάστηκε μια «κακό παιδί» της γαλλικής μόδας Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1952 στην Arqueil, Γαλλία. Πράγματι, δεν είχε καμία εκπαίδευση ως σχεδιαστής, αλλά από την νεαρή ηλικία είχε έμμονη ιδέα να γίνει ένας διάσημος σχεδιαστής μόδας. Το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο και το 1970 προσελήφθη από τον Pierre Cardin. Από τότε που άρχισε η πρώτη συλλογή του, συγκλόνισε το κοινό της μόδας με τα ευφάνταστα μοντέλα του. Το ύφος του είναι ένα απίστευτο μείγμα στυλ, πολιτισμών και παραδόσεων. Το κοινό έμεινε έκπληκτο όταν παρουσίασε τους άνδρες μοντέλα που φορούσαν φούστες ή έσπασε όλα τα παραδοσιακά μέτρα και σταθμά με τα τατουάζ στα μοντέλα. Τα ρούχα του φοριούνται από Madonna, Sting, Tom Cruise, ο Bruce Willis και πολλούς άλλους. Μετά το θάνατο της αγάπης του Francis Menuge φορέα του AIDS, έχει συμβάλλει πολύ στις οργανώσεις κατά του AIDS. 


Boy George



O Boy George γεννήθηκε στο Λονδίνο το στις 14 Ιουνίου 1961Από τότε που άρχισε να εκτελεί στην ομάδα TOY 80 Culture Club, o Boy George σύντομα έγινε ένα είδωλο THW pop μέσα και έξω από το Λονδίνο To album του έχει πουλήσει πάνω από 33 εκατομμύρια δίσκους και η παντοτινή του hit έφθασε στον αριθμό ένα στη Μεγάλη Βρετανία. Γνωστός επίσης και για την σκανδαλώδη στολή του, τη χρήση make-up και με την άποψη του αμφιφυλόφιλια φαίνεται ότι εύκολα έγινε ιδανικό μόδας της δεκαετίας του 80. Δυστυχώς η καριέρα του από τη μία μέρα στην άλλη κατέρρεε , όταν παραδέχθηκε την τοξικομανία και τη σχέση με τον drummer του Jon Moss. Τον τελευταίο καιρό ο Boy George έγινε ένα από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς DJ στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Η αυτοβιογραφία του έγινε μπεστ σέλερ. Η αισθαντική φωνή του εξακολουθεί να μην ξεθωριάζει και με τη μουσική του, αποδεικνύει το ταλέντο του ξανά και ξανά. Δείτε και τους άλλους 5 gay που ξεχώρισαν ο καθένας στον τομέα του. 


Neil Tennant



Ο Neil Tennant είναι Βρετανός τραγουδιστής του διάσημου συγκροτήματος Pet Shop Boys. Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1954 στο North Shields, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μαζί με τον συνάδελφό του, τον Chris σχημάτισε εξέχουσα ομάδα και έκανε μια επιτυχημένη καριέρα στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο. Δημοφιλείς επιτυχίες του είναι και περισσότερα από 13 άλμπουμ έγραψε ιστορία στην ποπ μουσική. Το 1994 δήλωσε την ομοφυλοφιλία του . Από τότε είναι ένας ισχυρός υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. 


Freddie Mercury



Ο θρυλικός Freddie Mercury γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1946 στο μικρό νησί της Ζανζιβάρης. Στην δεκαετία του 1970 ίδρυσε μαζί με την Queen Taylor και Brian May και τον John Deacon, η οποία σε ένα πρώιμο στάδιο της καριέρας του ήταν αντιμέτωποι με εχθρικές επικριτές της Βασίλισσας και αλλόκοτο ιδιαίτερα με τον Freddie Mercury. Μετά από το άλμπουμ των Queen II κυκλοφόρησε ,ο κόσμος κατακτήθηκε από fabulous παραστάσεις. Ένας τεράστιος αριθμός των επιτυχιών, μεταξύ των οποίων είναι , αιχμαλώτισε το κοινό από τους πρώτους ήχους. Ο Freddie Mercury διαθέτει μια εκπληκτική φωνή με απίστευτη δύναμη, μεγάλη ποικιλία και μαγνητισμό, που τον έκανε ένα πραγματικό είδωλο της μουσικής. Για δέκα χρόνια η Βασίλισσα έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια δίσκους . Μέσα από τη διάρκεια της ζωής του ο Freddie Mercury δήλωσε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του οριστικά, αν και ήταν αναπόφευκτο να κρύψει κάποια γεγονότα της ζωής του. Μετά το χωρισμό με την Mary Austin, ζούσε μέχρι το θάνατό του με τον Jim Hutton. Δήλωσε ότι έπασχε από AIDS και πέθανε στις 24 Νοεμβρίου 1991.

Michael Stipe



Ο Michael Stipe είναι ένας γνωστό μουσικός, ο οποίος ηγείται ενός από τις πλέον σημαίνοντες rock μπάντες REM. Γεννήθηκε στις 4 Γενάρη του 1960 στη Γεωργία, ΗΠΑ. Στις αρχές της δεκαετίας του 80, όταν το REM είχε σχηματιστεί, η μουσική τους δεν ήταν το mainstream, αλλά αργότερα στίχους λύπης των REM τραγουδιών έγινε όλο και πιο δημοφιλές με τα άλμπουμ τους “Out of Time» (1991), ήρθε στο προσκήνιο της παγκόσμιας μουσικής. Ο Michael Stipe διευρύνει τους ορίζοντες της δημιουργικότητάς του, δημοσιεύοντας τις συλλογές φωτογραφιών του και κάνει ταινίες. Βγήκε το 2001, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν σε σχέση με άντρα για 3 χρόνια.

Stephen Fry



Ο Stephen Fry γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1957 στην Αγγλία. Ένας ταλαντούχος ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας και τηλεοπτικός παρουσιαστής ο Stephen Fry έκανε πάντα στους άλλους εκπλήξεις με την ευφυΐα και το χιούμορ του, καθώς και την εξαιρετική ενεργούν εσωτερική δύναμη . Η ζωή του γνώρισε μια πραγματική κρίση, όταν προσπάθησε να αυτοκτονήσει αφού είναι 16 ετών και φανερώθηκε η σεξουαλική προτίμηση του Στις σπουδές του στο Κολέγιο της Βασίλισσας, Cambridge συνάντησε τον Hugh Laurie, τους οποίους τους ενώνει σε μια γραπτή εταιρική σχέση. Στα 80 του εργάζεται κυρίως για την τηλεόραση στην κωμωδία «Blackadder». Στο “Jeeves και Wooster» κερδίζει δημοτικότητα Στην καριέρα του ως συγγραφέας κυκλοφορήσει 3 bestsellers σε 4 χρόνια. Μεγάλη ήταν η συνεισφορά του στις Βρετανικές εφημερίδες, όπως η "Daily Telegraph".

Graham Norton



Γεννημένος ως Graham Wilson στις 4 Απρίλη του 1963 στην Ιρλανδία, ο Graham Norton είναι ένας θαυμαστός τηλεοπτικός παρουσιαστης, γνωστός για την τηλεόραση του που δείχνει τις προσωπικότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα αστεία του κέρδισαν τόπο στον κατάλογο των 50 Funniest πρόσωπα στη βρετανική κωμωδία. Στην αναζήτησή του για την εκπλήρωση ενός ονείρου του να γίνει δημοσιογράφος, εντάχθηκε τελικά το κεντρικό σχολείο της ομιλίας και του δράματος στο Λονδίνο, όπου και τροποποίησε το όνομά του Graham Norton, το οποίο είναι το πατρικό όνομα της γιαγιάς του. Ο Graham Norton έχει κατακτήσει πολλά βραβεία από (British BAFTA για Όσκαρ) για την καλύτερη απόδοση Entertainment. 

dailyfucks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...