ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κύπελλο Ελλάδος: Διαγόρας-Ατρόμητος 0-1

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε με δύο νίκες ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, μετά τη επικράτησή της με 2-0 στο πρώτο ματς κόντρα στον Διαγόρα, επικράτησε με 0-1 των Ροδιτών στο σμαραγδένιο νησί και σφράγισε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης. Το goal που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Saganowski στο 34΄. Στα ημιτελικά ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα για πρόκριση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με στόχο να «προφυλάξουν» την εστία τους και με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Ατρομήτου.
Παρ΄ όλα αυτά, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω βροχής, και πίεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 34΄. Ο Καραλής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Saganowski με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ταμπάση. 


Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 43΄, όταν ο Ταραχούλσκι δεν μπόρεσε από κοντά να «νικήσει» τον Ιτάνζ.

Στο β΄ ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, αφού ο Ατρόμητος «έσβησε τις μηχανές», αλλά οι παίκτες του Διαγόρα δεν είχαν καλή ψυχολογία, ύστερα από το goal που δέχθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-1 έως τη λήξη της αναμέτρησης.

Κίτρινες: Γκούτμαν, Απ. Σκόνδρας, Πεταυράκης - Σαγκανόφσκι

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης)
: Ταμπάσης (46΄ Τύρελης), Απ. Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (62΄ Πεταυράκης), Σπάρταλης, Γκούτμαν, Γεωργίου (63΄ Φράγκος), Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Ιτάνζ, Νάστος, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας (68΄ Μπρίτο), Αναστασάκος (80΄ Καμαρά), Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (63΄ Καραγκούνης), Ι. Σκόνδρας, Καραλής.




zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...