ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Γιώργος Βαρδινογιάννης VS Nova Speaker

Έγινε και αυτό... Ο ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος βρισκόταν στο ΟΑΚΑ πληροφορήθηκε πως ο δημοσιογράφος της Nova που έκανε την περιγραφή του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καβάλα χαρακτήρισε ως "τραβηγμένο" τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των "πρασίνων" και πιο συγκεκριμένα υπέρ του Νίνη. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κάτι είπε στο συνάδελφο του συνδρομητικού, του έκανε την παρατήρηση και ο κόσμος που βρισκόταν κοντά στην φάση αποθέωσε τον τέως πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μπήκε μέσα στο μπουθ όπου βρισκόταν ο συνάδελφος και συζήτησε μαζί του για την επίμαχη φάση.

Ο συνάδελφος και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης βγήκαν έξω απ’ το μπουθ και μίλησαν για τα όσα είπε ο πρώτος στον "αέρα" και δεν υπήρχε περιγραφή στον αγώνα για περίπου τέσσερα λεπτά.
Aπό την πλευρά του ο συνάδελφος μιλώντας στην βραδινή του εκπομπή, "Total Superlague" τόνισε πως ο κ.Βαρδινογιάννης του ζήτησε να διακόψει (!) την μετάδοση σε έντονο ύφος, ενώ μάλιστα είχε και συνοδεία... Τελικά, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού πείστηκε να αποχωρήσει και πλέον αναμένεται η αντίδραση της NOVA.
Λάβρος Βαγγέλης Μπραουδάκης στον Sentra
Για το περιστατικό που περιγράφουμε παραπάνω και αφορά στην είσοδο του Γιώργου Βαρδινογιάννη στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ και την διακοπή της περιγραφής της μετάδοσης του αγώνα, Παναθηναϊκού-Καβάλα έκανε σχόλιο στον Sentra 103.3 ο Βαγγέλης Μπραουδάκης που ήταν κυριολεκτικά λάβρος. Ο συνάδελφος αναφέρθηκε στην δυνατότητα που έχουν πλέον οι παράγοντες να φτάνουν στον δημοσιογράφο και να προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη τους.
Τι θα κάνουν ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ...
Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν η ΕΣΗΕΑ και κυρίως ο ΠΣΑΤ για να στηλιτεύσουν αυτό που έγινε στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ. Θα αντιδράσουν; Θα βγάλουν ανακοίνωση; Η αυριανή Δευτέρα είναι πολύ σημαντική και χαρακτηριστική για το τι πρέπει να περιμένουμε απ' το συνδικαλιστικό όργανο και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...