ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οι άντρες, το sex και τα λάθη

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι εραστές, πως ικανοποιούν τη σύντροφό τους απολύτως και πως στο θέμα "sex" τα ξέρουν όλα. Μήπως κάνουν λάθος;
Σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλές είναι τελικά οι λανθασμένες απόψεις που έχουν οι άντρες για το sex, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα όχι μόνο της δικής τους σεξουαλικής ζωής αλλά και της συντρόφου τους.


sex mazo

Λάθος Νο 1: Πιστεύουν πως η γυναίκα έχει μόνο κολπικό οργασμό.

Αλήθεια: Το πιο σημαντικό που πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας είναι το πού εντοπίζονται οι ερωτογόνες ζώνες της συντρόφου του, καθώς σε κάποιες μπορεί να είναι ο κόλπος, ενώ σε κάποιες άλλες η κλειτορίδα.


sex222

Λάθος Νο 2: Νομίζουν ότι μπορούν να έχουν στύση όποτε εκείνοι θέλουν.

Αλήθεια: Ένας άντρας δεν μπορεί να
είναι πάντα "διαθέσιμος", καθώς εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τη στύση του όπως η κούραση, η κατάσταση της υγείας του και η διάθεσή του
να επικεντρωθεί στην ερωτική πράξη.
sex333

Λάθος Νο 3: Σκέφτονται ότι είναι λάθος να φαντασιώνουν άλλες γυναίκες.

Αλήθεια: Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι φαντασιώσεις για πολλούς λειτουργούν ενθαρρυντικά στη σεξουαλική τους ζωή. Και αυτή η θετική επίδραση δεν μπορεί να θεωρηθεί λανθασμένη ή "άρρωστη". Έτσι είναι σημαντικό να υπάρχει καλή επικοινωνία του ζευγαριού και ο καθένας ανάλογα με το τι θεωρεί πως μπορεί να "αντέξει" ο σύντροφός του να μοιράζεται τις φαντασιώσεις του ή όχι.

sex222

Λάθος Νο 4: Πιστεύουν ότι το μέγεθος μετράει.

Αλήθεια: Η διέγερση μιας γυναίκας δεν σχετίζεται με το βάθος στο οποίο φτάνει το πέος. Στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες ερεθίζονται με την κίνηση του πέους που επηρεάζει κυρίως την είσοδο του κόλπου, την περιοχή της κλειτορίδας. Καθεμία βέβαια έχει τα δικά της "ερωτικά κουμπιά", τα οποία ο άντρας οφείλει να ανακαλύψει.

sex111

Λάθος Νο 5: Θεωρούν ότι ένα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα (ΣΜΝ) δεν μεταδίδεται μέσω της ετεροφυλοφιλικής σχέσης.

Αλήθεια: Δυστυχώς πολλοί άντρες θεωρούν πως τα ΣΜΝ μεταδίδονται μόνο μέσω της ομοφυλοφιλικής επαφής και όχι από την επαφή μεταξύ άντρα και γυναίκας. Έτσι νέα στοιχεία δείχνουν πως πολλοί δεν ακολουθούν υγιεινές συνήθειες με αποτέλεσμα να παρατηρείται έξαρση των ΣΜΝ.


sexygreekblog.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...