ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Rafik Djebbour: Έπιασε κόκκινο λιμάνι

Η φανέλα με το 10 που τιμήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν από Ζιοβάνι και Ριβάλντο βρήκε κάτοχο στον Ολυμπιακό! Το όνομα αυτού Rafik Djebbour, που είναι πλέον ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, τονίζοντας πως έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο Rafik Djebbour που ήταν τελειωμένος από την ΑΕΚ μετά και τον πρόσφατο "καυγά" του με τον Χιμένεθ, είχε άμεσα επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τα βρήκε σε όλα. Άλλωστε ήταν και επιθυμία του να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα.
Το καλοκαίρι του 2008 ο Rafik Djebbour απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είχε προταθεί, οι "ερυθρόλευκοι" το σκέφτηκαν αλλά εν τέλει δεν προχώρησαν στην απόκτηση του και ο παίκτης κατέληξε στην ΑΕΚ. Μετά από 2,5 χρόνια, ο Ρέφικ Τζιμπούρ θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. 




Αυτή την στιγμή, ο διεθνής Αλγερινός βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και από στιγμή σε στιγμή θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.
Από την στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ την περίπτωσή του οι πειραιώτες την είχαν συνέχεια στο μυαλό τους. Ο ενδοιασμός που υπήρχε είχε να κάνει με τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή. Ακόμα και στο γεύμα που παρέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους δημοσιογράφους, οι διοικούντες μιλούσαν με καλά λόγια για την αξία του παίκτη. Και χθες, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον "τρομοκράτη". Μια συμφωνία που αφορά συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών.
Συγκεκριμένα, ο Τζιμπούρ θα ανήκει στους "ερυθρόλευκους" μέχρι το καλοκαίρι και αν σε αυτούς τους έξι μήνες δείξει την αναμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία, χωρίς άλλα προβλήματα (που φυσικά δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι), τότε το συμβόλαιό του θα εξακολουθεί να ισχύει και για τα δύο επόμενα χρόνια. Οπότε είναι στο χέρι του Τζιμπούρ να αποδείξει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι καλά έκαναν και τον απέκτησαν. Εχει έξι μήνες μπροστά του για να κάνει την διαφορά και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός από μέρους του ανακοίνωσε τα εξής: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια».

"Μεγάλο βήμα για μένα!"

Ως ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό κατά την παρουσίασή του ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νέος άσος των Πειραιωτών είπε για:

Τους στόχους του και τη νέα του ομάδα: Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Στόχος μου είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστηθώ όσο γίνεται πιο πολύ την παρουσία μου στον Ολυμπιακό και να παίξω του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη.

Τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην θέση του: Εγώ σκέφτομαι θετικά. Είμαι πάντα αισιόδοξος. Πιστεύω πολύ στις ικανότητές μου. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Ο Ολυμπιακός έχει όλα αυτά που πρέπει για την επιτυχία.

Το κίνητρό του: Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Είναι μία διοργάνωση που πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να με βοηθήσει να εξελιχθώ.

Who is who

Ονομα: Ράφικ Ζοχεΐρ Τζιμπούρ
Ημερομηνία γέννησης: 8 Μαρτίου 1984
Εθνικότητα: Αλγερινός
Τόπος γέννησης: Γκρενόμπλ, Γαλλία
Υψος / βάρος: 1.85 μ. / 77 κ.
Διεθνείς συμμετοχές / γκολ: 21 / 4
Ντεμπούτο / τελευταία: 15 Αυγούστου 2006 / 10 Οκτωβρίου 2010

Η καριέρα του με αριθμούς

2003-04 Οσέρ Β 8 ματς, 3 γκολ
2004-05 Λα Λουβιέρ 21, 3
2005-06 Εθνικός Αστέρας 16, 11
2005-06 Ατρόμητος 12, 6
2006-07 Ατρόμητος 2, 0
2006-07 Πανιώνιος 14, 4
2007-08 Πανιώνιος 24, 14
2008-09 ΑΕΚ 23, 7
2009-10 ΑΕΚ 14, 4
2010-11 ΑΕΚ 11, 5



lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...