ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

George Lucas: Το 2012 η καταστροφή του κόσμου

Ο μετρ ταινιών επιστημονικής φαντασίας, George Lucas φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί από τη δουλειά του αφού υποστηρίζει πως το 2012, όντως θα έρθει το τέλος του κόσμου!
Οι καταστροφολογικές απόψεις του διάσημου παραγωγού και σκηνοθέτη, εξέπληξαν τον ηθοποιό Σεθ Ροτζεν, στον οποίο ο Lucas εκμυστηρεύτηκε πως το τέλος του κόσμου πράγματι θα έρθει το 2012, όπως προφήτεψε και ο Νοστράδαμος.
Όταν οι δυο τους, συναντήθηκαν για να συζητήσουν σχετικά με ένα film project, όπως φαίνεται, ανέπτυξαν και άλλα θέματα.
"Ο George Lucas έκατσε δίπλα μου και με ύφος άκρως σοβαρό άρχισε να επιχειρηματολογεί επί 25 λεπτά για το ότι ο κόσμος θα καταστραφεί το 2012", είπε έκπληκτος ο Ρότζεν προσθέτοντας ότι μίλαγε ακατάπαυστα για τεκτονικούς πλανήτες ενώ δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτε το λογύδριο.

Μάλιστα όπως δήλωσε στην αρχή νόμιζε πως του έκανε πλάκα αλλά μετά κατάλαβε ότι μιλούσε σοβαρά και τον έβαλε σε σκέψεις ότι εάν ο Lucas πιστεύει κάτι τέτοιο "ποτέ δε ξέρεις, μπορεί να έχει φτιάξει μέχρι και δικό του διαστημόπλοιο".
Έτσι πήρε το θάρρος και του ζήτησε μια χάρη: "Μπορείς να μου κρατήσεις και μένα μια θέση;" αναφερόμενος φυσικά στο διαστημόπλοιο!
Ωστόσο, ο Lucas τον στεναχώρησε λέγοντάς του ότι δεν έχει δικό του διαστημόπλοιο αλλά όπως υποστήριξε σίγουρα υπάρχει ένα φάλκομ σε κάποιο γκαράζ με ένα πιλότο που περιμένουν να φύγουν μακριά.

katinatv.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...