ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Καλλιτέχνης έμπαζε αιθέριες υπάρξεις σε Στρατιωτικό νοσοκομείο

"Πέλεκυ βάρεσαν" στο υπουργείο Άμυνας,σχετικά με την "εισαγωγή" αιθέριων υπάρξεων που "μπάζει" καλλιτέχνης σε Στρατιωτικό νοσοκομείο. Προφανώς είχε πλήξει από την μοναξιά ο φαντάρος, με αποτέλεσμα να χρειάζεται την υποστήριξη φίλων, που τύχαινε να είναι πάντα γένους θηλυκού. Μάλιστα οι κοπέλες που μπαίναν στο νοσοκομείο δε μιλούσαν και πολύ καλά Ελληνικά, όμως είχαν τον τρόπο να χαλαρώσουν τον καλλιτέχνη.
Μια ακόμα πληροφορία αναφέρει πως το επισκεπτήριο των κοριτσιών γινόταν μόνο όταν είχε βάρδια ένας συγκεκριμένος επόπτης.
Σε χρόνο μηδέν εντοπίστηκε το νοσοκομείο και ο καλλιτέχνης! Αναζητούνται οι ...αιθέριες υπάρξεις αν και μετά από τη κατσάδα που θα πέσει δεν νομίζουμε ότι θα ξαναεμφανιστούν.


Κι επειδή είστε άκρως περίεργοι για τη ταυτότητα του καλλιτέχνη ,το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει σχέση με το πεντάγραμμο και προέρχεται από ένα από τα πολλά τηλεοπτικά reality.Να επισημάνουμε ότι τα αντανακλαστικά των Γενικών Επιτελείων λειτούργησαν άψογα. 

onalert.gr, neamadata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...