ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Συνταγή: Μοσχάρι με πιπέρι, κολοκυθάκια και τηγανιτές πατάτες

Μοσχάρι με πιπέρι, κολοκυθάκια και τηγανιτές πατάτες

1 κιλό φιλέτο μοσχαριού
6 μέτρια πράσινα κολοκυθάκια,
κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. κοπανισμένο πιπέρι.
Αλάτι
4 πατάτες κομμένες μπαστουνάκια
1/4 κρεμμύδι

Εκτέλεση
 
01. Αναμειγνύετε το πιπέρι με το αλάτι και κολλάτε το μείγμα στα πλάγια του μοσχαριού.
02. Κόβετε το μοσχάρι σε 6 κομμάτια.


03. Μαγειρεύετε το μοσχάρι και τα κολοκυθάκια σε λαδωμένη ψησταριά, μέχρι τα κολοκύθια να μαλακώσουν και το μοσχάρι να ξεροψηθεί απ’ έξω και να μείνει κόκκινο και ζουμερό μέσα.
04. Παράλληλα τηγανίζετε τις πατάτες, ρίχνοντας μέσα και 1/4 κρεμμυδιού για να πάρουν άρωμα. Μόλις τηγανιστούν πετάτε το κρεμμύδι.
05. Σερβίρετε το μοσχάρι με τα κολοκυθάκια συνοδεύοντας με τις φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...