ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Οι πιο sexy κόρες μουσικών

Σας παρουσιάζουμε μερικές απο τις πιο sexy κόρες επώνυμων μουσικών.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Elizabeth Scarlett Jagger
Η 26χρονη κόρη του Mick και της Jerry Hall είναι αυτή τη στιγμή ένα απ' τα πιο καυτά μοντέλα του πρακτορείου 1 Model Management, το πρόσωπο της Lancome και της σειράς γυναικείων ρούχων του Tommy Hilfiger, ενώ επίσης τα έχει με τον -άγευστο, άχρωμο, άοσμο, αλλά διάσημο και πλούσιο- γιο του John Lennon, Sean.


Amber Le Bon 
Στα 20 της, η κόρη του τραγουδιστή των Duran Duran, Simon Le Bon, βρίσκεται στην αρχή της καριέρας της στο μόντελινγκ και, προφανώς, όπως μπορείς κι εσύ να διακρίνεις κι από την φωτογραφία, μια τέτοια ομορφιά θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.


Liv Tyler 
Στα 32 της πλέον, η πιο “παλιά καραβάνα” απ' τις κόρες διάσημων μουσικών, του Stephen Tyler των Aerosmith, είναι ήδη μια καλή ηθοποιός με συμμετοχές σε κινηματογραφικά blockbusters όπως το “Armageddon” και το “Lord of the Rings”.

Kimberly Stewart 
Τριαντάρησε, αλλά η κόρη του Rod Stewart πρόλαβε να χτίσει το όνομά της ως μοντέλο που έκανε εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά όπως το FHM και το Stuff, ενώ είναι και η νέα κολλητή της Paris Hilton, με την οποία τα “σπάνε” συχνά πυκνά στα κλαμπ.


Riley Keough
Η 20χρονη κορη της Lisa Marie Presley (και εγγονή του Elvis) απ' τον πρώτο της γάμο κάνει μόντελινγκ απ' την τρυφερή ηλικία των 12 ετών, ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το διάσημο πρακτορείο μοντέλων ING Modeling και θα περνάει μεγάλα διαστήματα της ζωής της στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...