ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Οι 15 πιο sexy Ελληνίδες, σύμφωνα με το περιοδικό "Nitro"

Τις δεκαπέντε πιο σέξι Ελληνίδες παρουσιάζει το περιοδικό "Nitro", με ονόματα από το χώρο του μόντελινγκ αλλά και πρώην παίκτριες ριάλιτι όπως το "Next Top Model". Ποια ανακηρύχθηκε η πιο σέξι Ελληνίδα απ’ όλες, ποιους άντρες προτιμούν και ποια η γνώμη τους για τη μόδα; Στην κορυφή της λίστας των πιο σέξι Ελληνίδων του "Nitro" συναντάμε... την Νάντια Σερλίδου. Το μοντέλο πρωτοεμφανίστηκε ντυμένη στα γαλανόλευκα, στις κερκίδες του Eurobasket της Ισπανίας, όταν ο σκηνοθέτης έκανε συνέχεια ζουμ στο πρόσωπό της. Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες με διάφορα περιοδικά σε όλο τον κόσμο. 


Η γνώμη της για τους Έλληνες δεν είναι και η καλύτερη, αφού τους θεωρεί δήθεν και φοβητσιάρηδες, δηλώνοντας: «Αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις, δύσκολα την πέφτουν μπαμ σε μια γυναίκα.  
Το πάνε από εδώ, το πάνε από εκεί…». Η Ρία Αντωνίου, που φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις της λίστας, προτείνει στους άντρες να φτιάξουν ένα καλό βιογραφικό, αφού για να την κερδίσει ένας άνδρας πρέπει να είναι πετυχημένος στη δουλειά του και να έχει χιούμορ. «Δεν πρέπει να έχεις τη φήμη του γυναικά, όμως ταυτόχρονα μας αρέσει να ξέρουμε ότι πριν από εμάς κυκλοφορούσες με ωραίες γυναίκες», δηλώνει η Ρία, οπότε αν βρείτε άκρη, μας το λέτε κι εμάς... Άλλα γνωστά ονόματα στη λίστα των 15 πιο σέξι Ελληνίδων είναι η Νάσια Μυλωνά και η Κατερίνα Στικούδη, για την οποία το τσεκάρισμα ενός άνδρα αρχίζει από τον τρόπο που ντύνεται. «Το χειρότερο μου είναι η 1-4-διχάλα, γνωστή και ως σαγιονάρα, ακόμα και όταν μιλάμε για κατακαλόκαιρο-εκτός εάν πρόκειται να συναντηθούμε στην παραλία». Στις ιδιωτικές της στιγμές θα δώσει «πόντους» σε έναν άνδρα εάν έχει κάνει πίρσινγκ και φορά μποξεράκια με καρτούν. «Το πρώτο με κάνει να γελάω ,το δεύτερο μου αρέσει σε οποιοδήποτε σημείο», αποκαλύπτει το μοντέλο-παρουσιάστρια-τραγουδίστρια. 

Η Νταιάνα Ιγροπούλου, μέλος και αυτή της 15άδας, δείχνει προτίμηση στους... "πολυσυνθετικούς" και πολύπλευρους άνδρες. Τη γοητεία την παίρνει από τον Τζεραρντ Μπάτλερ, το χιούμορ από τον Αντώνη Κανάκη, το μάτι από τον Μπραντ Πιτ, το σώμα από τον Μπέκαμ και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από τον Ενρίκε Ιγκλέσιας. «Όποιος το πετύχει να με πάρει τηλέφωνο», προτρέπει το μοντέλο. Ένας-ένας παιδιά, μην σπρώχνεστε… 


Στη λίστα τέλος βρίσκονται και δύο μοντέλα από το ριάλιτι "Next top model", η Μαρία και η Σεράινα, με προτιμήσεις που δεν διαφέρουν σε κάτι ιδιαίτερο από όσες προαναφέρθηκαν φυσικά..

katse-kala.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...