ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Master Chef: Έδειξε λάθος κάρτα στον τελικό ο Δημήτρης Σκαρμούτσος;

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί για τη λάθος κάρτα που έδειξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στον Άκη Πετρετζίκη στην τρίτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού του "Master Chef": Ο γνωστός chef έδειξε στον Άκη την κάρτα που είχε προηγουμένως δείξει και στον Μιχάλη Καλαβρυνό για το πιάτο του γλυκού, και -δεδομένου ότι ο νικητής κρίθηκε στον πόντο- κάποιοι αναρωτήθηκαν αν η λάθος κάρτα επηρέασε το αποτέλεσμα του τελικού.
Ο χαμένος του τελικού, Μιχάλης Καλαβρυνός, ο οποίος πρόκειται να μοιραστεί με τον Άκη το χρηματικό ποσό, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος, δεν έχει μιλήσει δημόσια για το θέμα. Επέλεξε όμως μ’ έναν δικό του τρόπο να δείξει την ενόχλησή του: 


Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέβασε μία φωτογραφία η οποία απεικονίζει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να βαθμολογεί με την ίδια κάρτα και τους δύο παίκτες και έγραψε σαν λεζάντα: "Πανικός στο Mega από το Λάθος του Σκαρμούτσου".
Επικοινωνώντας με την εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα", το Mega ξεκαθάρισε πως η νίκη του Άκη δεν κρίθηκε από το λάθος που όντως έκανε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος: Η αλήθεια είναι ότι ο κριτής είχε δώσει 10άρια και στους δύο διαγωνιζόμενους και τη στιγμή της ανακοίνωσης της βαθμολογίας του Άκη μπερδεύτηκε και τράβηξε ξανά την κάρτα του Μιχάλη. Η παραγωγή, αν και κατάλαβε το λάθος, δεν θέλησε να σταματήσει το γύρισμα και να γυριστεί εξ’ αρχής η σκηνή, μιας και τότε δεν θα ήταν τόσο αυθόρμητες οι αντιδράσεις των παικτών αλλά και των υπόλοιπων συντελεστών. Ούτως ή άλλως, η βαθμολογία ήταν η ίδια στους δύο διαγωνιζόμενους και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε αιτιολογήσει και τα δύο 10άρια.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...