ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Όλες οι λεπτομέρειες από το DVD της Πετρούλας Κωστίδου

Πώς και πού γυρίστηκε το dvd της Πετρούλας Κωστίδου; Πώς επέλεξε τον παρτενέρ της; Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις της, όταν της έκαναν την πρόταση για το περιβόητο dvd; Τι γινόταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;
Ποιος έγραψε τα κείμενα και πόσα χρήματα πήρε η Πετρούλα; Όλα αυτά και άλλα πολλά αποκαλύπτει η ίδια η πρωταγωνίστρια! Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις όταν της έκαναν πρόταση για να συμμετάσχει σε αυτό το dvd, στο οποίο δίνει συμβουλές sex; "Ήμουν αγχωμένη πριν από το γύρισμα. Αλλά είπα στον εαυτό μου: 


"Ρε συ Πετρούλα, αφού εκεί θα είσαι.
Υπάρχει περίπτωση να σε … και να μην το καταλάβεις; Δηλαδή τι θα μου έλεγαν; Πετρούλα κάτι σου έπεσε και εγώ θα έλεγα: "Πού, πού; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα" τόνισε η Πετρούλα Κωστίδου!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της η Πετρούλα πήρε τα ηνία του πρότζεκτ και δεν τα άφησε ποτέ: "Μελέτησα τα πάντα γύρω από το "Kama Sutra"…
Ο στόχος μας ήταν να φτιάξουμε κάτι πρωτότυπο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα… Θα δίνει την αίσθηση στο θεατή ότι μπορεί να με "πιάνει. Είναι αξιοπρεπέστατο" τόνισε η πρωταγωνίστρια του 3D. Και πρόσθεσε: "Ένα DVD που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Που θα έπρεπε να βρίσκεται σε κάθε σχολείο. Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση με έντονη δόση χιούμορ."
Το γύρισμα του DVD κράτησε μια εβδομάδα και έγινε σε μια βίλα στην παραλιακή. Όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Κανένα παράπονο δεν έχει. Εκτός όμως από τον παρτενέρ της, τον οποίο επέλεξε η ίδια ανάμεσα σε αρκετούς υποψηφίους. Ο παρτενέρ της ήταν σιωπηλός, διακρητικός.
Ποιος έγραψε όμως έγραψε τα κείμενα DVD; Ε, δεν θα το πιστέψετε! Η ίδια! "Τα έγραψα μέσα σε δυο μέρες" είπε χαρακτηριστικά.
Πόσα χρήματα πήρε η Πετρούλα γι’ αυτό το περιβόητο DVD; "Ας πούμε απλώς ότι μου έδιναν Χ χρήματα, τα οποία πάνω στη διαπραγμάτευση έγιναν Χ επί 2".


Το παζέρεψε, λοιπόν, το πράγμα η Πετρούλα και πήρε τα διπλά (!), αλλά πόσα ακριβώς; Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Sirina» έδωσε στην ξανθιά καλλονή κοντά στις 35-40.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό της προβλέπει και ποσοστό κέρδους από τις πωλήσεις. Όχι και άσχημα...

thebest.gr,tempo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...