ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ένοπλη συμπλοκή της ομάδας "ΔΙΑΣ" με τρεις υπόπτους στην Καλλιθέα

Λαβράκι εκτιμάται από την αστυνομία ότι έβγαλε ένας συνήθης έλεγχος της ομάδας ΔΙΑΣ, σε τρεις ύποπτους, χτες στην Καλλιθέα, που κατέληξε σε ένοπλη συμπλοκή και τον τραυματισμό ενός Γεωργιανού, ο οποίος τράβηξε πιστόλι εναντίον των αστυνομικών.
Οπως διαπιστώθηκε αμέσως μετά από την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η υπόθεση, οι δύο άλλοι είναι Ελληνες και συγκεκριμένα ο ένας γιατρός ορθοπεδικός, 47 ετών από την Πάτρα και ποδοσφαιρικός παράγοντας σε ομάδες της αχαϊκής πρωτεύουσας και ο δεύτερος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ, κάτοικος Μενιδίου. Το ερώτημα είναι τι δουλειά είχε ο γιατρός με τον ένοπλο Γεωργιανό, κάτι που μέχρι χτες το απόγευμα δεν είχε απαντηθεί από την αστυνομική έρευνα που διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.
Τα γεγονότα, που θυμίζουν σκηνές από αστυνομική ταινία, διαδραματίστηκαν ως εξής:


Γύρω στις 11.20 πριν το μεσημέρι, τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που έκαναν περιπολία με δύο μοτοσικλέτες στην περιοχή, είδαν απέναντι από τα ΕΛΤΑ της Καλλιθέας, στη μικρή πλατεία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Ξενοφώντος, τους τρεις άνδρες και επειδή θεώρησαν ύποπτη τη στάση τους, πλησίασαν για να τους ελέγξουν.

Οταν τους ζήτησαν στοιχεία, ο γιατρός δήλωσε την ταυτότητά του, όπως και ο δεύτερος Ελληνας, ενώ ο Γεωργιανός αρχικά είπε ότι είναι Βούλγαρος και ότι είχε την ταυτότητά του σε αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει εκεί κοντά.

Ξαφνικά, όμως, έσπρωξε τον έναν από τους αστυνομικούς και έβγαλε από ένα τσαντάκι μέσης που φορούσε ένα πιστόλι, με το οποίο σημάδεψε τον άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο αστυνομικός όμως πρόλαβε και πυροβόλησε πρώτος τον αλλοδαπό με το δικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον ώμο και στο χέρι.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Οπως διαπιστώθηκε, το πιστόλι που είχε ο Γεωργιανός είναι αστυνομικό τύπου USP και είχε κλαπεί πριν από ένα χρόνο, από το σπίτι αστυνομικού στην Καισαριανή. Μέχρι αργά εξετάζονταν στην Ασφάλεια ο γιατρός και ο ομογενής, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το σκοπό της συνάντησής τους με τον Γεωργιανό.

Στην πρώτη τους συνομιλία με τους αστυνομικούς, δήλωσαν ότι απλώς τον περίμεναν στο σημείο για προσωπική τους υπόθεση. Επειδή οι ίδιοι δεν έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα ήταν πιθανό να αφεθούν ελεύθεροι.

totefteri.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...