ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για παραμονή Miralla στο λιμάνι

Ο Kevin Mirallas έδωσε ένα ακόμα σόου την Κυριακή το βράδυ στο "Καραϊσκάκη". Ο Ολυμπιακός επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Βέλγου σούπερ σταρ στην ομάδα και όπως όλα δείχνουν είναι πιο κοντά από ποτέ στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον εκπρόσωπο του παίκτη και τη Σεντ Ετιέν.
Ο μάνατζερ του Mirallas, Ροζέ Ενροτέ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Γαύρος", αποκάλυψε νέα συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, όσο αφορά στις συζητήσεις για το μέλλον του παίκτη στους "ερυθρολεύκους".
"Όντως είχαμε μία συνάντηση, στην οποία προσπαθήσαμε να γνωριστούμε καλύτερα. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ξεκινήσαμε να χτίσουμε μία καλύτερη σχέση. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι έχουμε μία σταθερή θέση, ένα καθαρό τραπέζι όπου μπορούμε να καθίσουμε και να συζητήσουμε για το μέλλον. 


Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Το παρελθόν είναι παρελθόν και μένει εκεί και αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε στο μέλλον", δήλωσε ο 61χρονος μάνατζερ, για να αφήσει αισιόδοξο μήνυμα για τις εξελίξεις στο ζήτημα του Μιραλάς.

"Είμαστε σε μια θέση που μπορούμε να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε παραπέρα. Αλλά εφόσον όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν τον Mirallas, πιστεύω ότι θα βρούμε μία λύση. Αλλά δώστε μας λίγο χρόνο και όλα θα γίνουν. Δεν μπορώ να προσδιορίσω πότε θα γίνει αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο".

trelokouneli.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...