ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ζώδια

Διαβάστε τα Ζώδια για αυτή τη εβδομάδα...







  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Μπήκατε σε περίοδο ανακωχής. Ευκαιρία να ξεκουραστείτε, γιατί θα σας έρθουν όλα πιο βολικά. Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολικό αγώνα για να αποδείξετε την αξία σας. Μια καλή συνεργασία θα σας δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σάς απασχολούν και είστε σοβαροί σε αυτό το θέμα. Η προσωπική σας σχέση πάει προς το καλύτερο, καθώς εσείς εκφράζεστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ένας Δίδυμος θα σας απασχολήσει με τα καπρίτσια του, αλλά θα τον κουμαντάρετε μια χαρά.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Αυτή τη στιγμή δεν είστε στην πρίζα και μπορείτε να ξεκουραστείτε και να μπείτε σε νέο κύκλο περιπέτειας με έναν Τοξότη που σας απασχολεί και δεν μπορείτε να αποφύγετε. Γι’ αυτό θα ακολουθήσετε το περιπετειώδες πνεύμα του και θα γίνετε πιο θετικοί απέναντι στη ζωή. Εξακολουθείτε να είστε πολύ σοβαροί και χρειάζεστε κάποιον να σας κινητοποιεί. Επειδή θα διαφωνήσετε με κάποια ομάδα ή με φίλους σας δεν θα αποφύγετε τη ρήξη με Υδροχόο, Λέων και Σκορπιό.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ανανεωμένοι και με διάθεση επικοινωνίας είστε αυτό τον καιρό. Έχετε κατά κάποιον τρόπο κουνηθεί από τη θέση σας και βγαίνετε με κόκκινο σε διάφορους συνεργάτες σας αλλά και στις πολύ κολλητές σας σχέσεις. Τα νεύρα σας βέβαια είναι αρκετά, αλλά λόγω του ταλέντου σας τα κουμαντάρετε
    όλα. Τώρα μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Ένας καρμικός Σκορπιός επιμένει να σας κάνει μαθήματα μέσα στο χώρο της δουλειάς σας και σας έχει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Αναμένεται βελτίωση των οικονομικών σας.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Με δυναμικότητα αντιμετωπίζετε τα πράγματα. Πολύ καρμική περίοδος για εσάς, αφού θα έρθετε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Ένας Τοξότης και ένας Υδροχόος θα παίξουν πρώτο ρόλο στη ζωή σας. Αυτή την περίοδο πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός ωραίου χώρου για όσους το έχουν ανάγκη. Μια ευνοϊκή επίλυση νομικού θέματος αλλά και μια ευκαιρία επαγγελματικής φύσεως, ακόμη και σε θέματα σπουδών, θα έχετε οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες.



  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Παρόλο που είστε σε φάση επανάστασης και απελευθέρωσης, έχετε εύνοια και δημιουργικότητα, γι’ αυτό κάντε κινήσεις για να επιτύχετε τους στόχους σας. Δεν είστε της μεγάλης αλλαγής, αλλά το εξωτερικό είναι
    πόλος έλξης για σας και μπορεί να κλείσετε κάποια σοβαρή συνεργασία. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν, αλλά θα βρείτε λύσεις. Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε νέα φάση και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες. Ένα Ψαράκι συνεχίζει να παίζει ρόλο στη ζωή σας αλλά και ένας Τοξότης μπορεί να σας ρίξει στα δίχτυα του.



  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Υπάρχουν εντάσεις και αμφισβητήσεις για το πώς χειρίζεστε τις υποθέσεις σας. Είστε λίγο επιθετικοί και αυτό κακοφαίνεται στους άλλους. Μην πτοηθείτε με τίποτε και να μην προκαλείτε στον εαυτό σας άγχος ή προβλήματα υγείας. Πιθανόν να σας απασχολήσουν το αμάξι σας και κάποιες γραπτές εργασίες ή συμβόλαια που έχετε να παραδώσετε. Αν θέλετε να τα πείτε έξω απο τα δόντια, τολμήστε το. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο Τοξότη και Ιχθύ τα προβλήματα θα είναι πιο μεγάλα. Ωστόσο, ευνοείστε στις οικονομικές σας υποθέσεις.


  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Περίοδος ηρεμίας και συναισθηματικής εύνοιας.  Η Αφροδίτη ξαναγύρισε στο ζώδιό σας και θα μείνει μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, οπότε θα επωφεληθείτε από τη θεραπευτική της δράση. Μπορεί να λειτουργήσει
    σαν φάρμακο στην τραυματισμένη σας καρδιά. Αλλαγή της εμφάνισής σας και γενικά καλυτέρευση όλων των σχέσεων, των συνεργασιών, αλλά και των οικονομικών σας. Αν σχετίζεστε με έναν Ιχθύ μπορεί να μπείτε στην τελική ευθεία της σχέσης σας με αίσιο τέλος. Επιδιώξτε επαφές και ταξίδια, γιατί οι λύσεις βρίσκονται εκεί έξω.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Αυτή την περίοδο έχετε οικονομικά αλισβερίσια με πολύ κόσμο και ίσως κάποια απόφαση για ένα ακίνητο που σας απασχολεί σας χαροποιήσει. Αν σχετίζεστε με Υδροχόο, Ταύρο και Λέοντα, μπορεί να υπάρχει ένταση και να φανερωθούν κάποιες αλήθειες, κάτι που θα σας απελευθερώσει. Από την άλλη μια μυστική σχέση που σας έχει απασχολήσει εδώ και καιρό σίγουρα θα βρει τον σωστό δρόμο για να εκφραστεί και έτσι θα ανακουφιστείτε. Η διάθεση που έχετε να ξεσκάσετε και να κάνετε ακόμα και ταξίδια θα σας κάνει καλό, γιατί σας βγάζει από κάποια εσωτερικά αδιέξοδα.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ο Ερμής και ο Άρης στο ζώδιό σας σας βάζουν στην πρίζα και τρέχετε. Αρκετά είχατε απομονωθεί, τώρα ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε περισσότερο και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μπορεί να εξομολογηθείτε πράγματα που ίσως αργότερα σας εκθέσουν απέναντι στους άλλους. Προσέξτε τις υπερβολές και τις υπερεκτιμήσεις. Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση ποιον έχετε απέναντί σας γιατί μπορεί να γίνουν λάθη και να επενδύσετε σε λάθος πρόσωπα.



  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Θέλετε να απομονωθείτε και να κινήσετε τα νήματα από τα παρασκήνια. Μια χαρά τα καταφέρνετε αυτή
    την εποχή. Επειδή είστε τελειομανείς, σπάνια είστε ευχαριστημένοι και αυτό σας αφαιρεί κομμάτι από την ηρεμία σας. Βέβαια είστε σε μια φάση που θέλετε να υπάρχει δικαιοσύνη στη ζωή σας και παλεύετε γι’ αυτήν. Μην το παρακάνετε, γιατί ίσως να τραβήξετε το σκοινί και να τα χαλάσετε με κάποια άτομα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών επειδή έχετε εύνοια μπορεί να βρείτε και κάποια λύση ακόμα και σε ένα μακροχρόνιο θέμα υγείας που σας απασχολεί.


  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Το εκρηκτικό σας ταμπεραμέντο θα πρέπει να χαλαρώσει και να ψάξετε για λύσεις που εξυπηρετούν κι εσάς και τους άλλους. Συναισθηματική και επαγγελματική αλλαγή, συνοδευόμενη από εύνοια, θα ανεβάσει το πεσμένο ηθικό σας και θα ανανεώσει τις ταλαιπωρημένες σχέσεις σας. Θα πετάξετε κάποιες ψευδαισθή-
    σεις και θα απελευθερωθείτε από το φόβο της λάθος κίνησης. Ένα Λιοντάρι είναι το άλλο σας μισό και αυτή την περίοδο μπορεί κάτι να ξεκινήσει στη ζωή σας ουσιαστικό.



  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Κινδυνεύετε από τη ρουτίνα. Είναι υποχρεωτικό για την ισορροπία σας να έχετε πάντα ένα δημιουργικό κομμάτι στη ζωή σας για τις ώρες που θέλετε να απομονώνεστε. Η καταπληκτική φαντασία που έχετε μαζί με την ευαισθησία σας θα σας προσφέρει χαρά. Ένας σημαντικός Ζυγός θα σας απασχολήσει με την αναποφασιστικότητά του, αλλά αν τα έχετε βρει με τον εαυτό σας κανένας δεν θα σας επηρεάσει.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη



yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...